2777
2789
عنوان

ویژگی های شوهر خوب چیه به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 191 پست
ببین چند تا آقا قبول میکنه! میگن که مردا به خاطر حس اقتدار باید خودشون خرج و بدن

هر کسی یه فرهنگی داره من اینجور آدمی ندیدم اونایی که میگن فرهنگشون این مدلیه ربطی به خوبی و بدی نداره کلا دنیاشون متفاوته.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
خب اشتباه میکنی دقیقا  تو فقط تو یک رابطه خوبه که میتونی یک همسر یا پارتنر خوب رو ببینی  ...

به خاطر تنفر از این که میگن زن و مرد تفاوت دارن

همچین قولی گرفتم از شوهرم

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر کسی یه فرهنگی داره من اینجور آدمی ندیدم اونایی که میگن فرهنگشون این مدلیه ربطی به خوبی و بدی ندار ...

میگن مرد باید از همه لحاظ از زن سر تر باشه و من دقیقا 

همینو برعکس اجرا کردم به جز از لحاظ ظاهری

متاهل/ کار کسی که به اونی که بهش خیانت شده میگه تحمل کن و تشویقش میکنه به تحمل کردن به مراتب زشت تر از کار کسیه که خیانت میکنه 
ویژگی های خوب مریض بشی هواتو داره .هر موقع بگم بیرون میبرتم کلیم چیز میز میخره. پول داشتع باشه هر چ ...

وای خیلی بده که!

ببخشید ولی خب حقیقته

برای من تو یه زندگی مهمه که چه زن چه مرد حق انتخاب و استقلال داشته باشن...برده همدیگه نباشن،همین✋🏼

برده نمیگم بهش اگه اینجوریه پس اکثر خانما برده هستن!

احترام و عشقه شوهرم نسبت به منه و به خاطر نابرابری هایی که هست

مادر شوهرم تا الان که خوب بوده ۲ ساله ازدواج کردیم زود قضاوت کردم؟

نه گلی 😅 نمیشه قانون کلی داد ولی خب من ترجیح میدم شمشیرو از رو ببندم ☺️یعنی اینجوری یاد گرفتم باتوجه به اطرافیان

من از روی شوخی گفتم مادرشوهرت ، ان شاالله که همیشه خوب بمونن 🧿😊

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
نه گلی 😅 نمیشه قانون کلی داد ولی خب من ترجیح میدم شمشیرو از رو ببندم ☺️یعنی اینجوری یاد گرفتم باتوج ...

ممنون همچنین

اتفاقا من از همچین شوهری اصلا خوشم نمیاد مرد یک کم باید اقتدار داشته باشه این طوری که با یه بچه هیچ ...

وای چقدر از اقتدار بدم میاد

میگن مرد باید از همه لحاظ از زن سر تر باشه و من دقیقا  همینو برعکس اجرا کردم به جز از لحاظ ظاه ...

مرد و زن نداره به نظرم هر کسی سعی میکنه بهترین ازدواجو بکنه.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
اتفاقا من از همچین شوهری اصلا خوشم نمیاد مرد یک کم باید اقتدار داشته باشه این طوری که با یه بچه هیچ ...

اونجوری که زن میشه برده ی شوهرش!

زن اقتدار داشته باشه اشکال داره؟