2777
2789
عنوان

فال حافظ

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 60 پست

کردم بگیررر

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

راستی گلم اینجا همش صحبت حس ششم میکنن شما باور دارید؟درسته حسشون؟ یکی دو نفرشون گفتن عاشقت میشه چن ...

میدونی من که تمرینات قانون جذب انجام میدم ، اینکه بخوای به زور یه نفرو بدست بیاری خیلی کار اشتباهیه.

تو باید ارتعاش خواسته تو بفرستی ک از چ شخصیتی خوشت میاد و انگار اون فرد رو واقعا داری تا مطابق خواستت بیاد.

حس ششم همه ادما دارن ولی در مورد خودشون و کسایی ک برخورد میکنن نه مجازی

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)
من ب نیت  اشتی کردنم با مخاطبم

باور کنیم که چیزی به عنوان انتقاد سازنده وجود ندارد... انتقاد و شکایت دوستان را دلسرد و ناامید و دشمنان را به لجاجت وادار میکند. از امروز متعهد شویم نه از خود نه از خدا و نه از دیگران  و نه از طبیعت گله، شکایت و انتقاد نکنیم و فقط سپاسگزار پروردگارمان بابت داشته هایمان و خدمات دیگران باشیم:)
نیت کردم عزیزم💚

برام بگیر لطفا 🙁

کردم بگیررر

برامن لطفا🙏🏻

چقد واقعییی😳😶😶😶 ممنونم عزیز دلم  همین الان میخواستم بهش پیام بدم پس ندم؟

منم برا کنکورم نیت کردم من دوساله پشت کنکورم امسال همه مخالفن بمونم میگن دیگه خانه دار شو دیگه خودمم مونده بودم بخونم یانه نمیدونم با فالی که گرفتن کلا زیرورو شدم دلم میخاد بخونم شاید امسال بتونم فرهنگیان بیارم☹️☹️

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
منم برا کنکورم نیت کردم من دوساله پشت کنکورم امسال همه مخالفن بمونم میگن دیگه خانه دار شو دیگه خودمم ...

انشالله به هر آنچه آرزوشو داری برسی❤

من تا ۲۵ سالگیم کنترل زندگیم و خواسته هام کلا دست خودم بود.تصمیم میگرفتم درس ادامه بدم یا نه ،یا ازدواج کنم یا نه یا شغلمو... دوست داشتن تنهاییم...

تا ۲۵ سالگی من حتی یه دوست پسر هم نداشتم.خوشم نمیومد بازیچه کسی بشم

از ۲۵ سالگی یه نفر اومد تو زندگیم و شد تموم باورم.انصافا هیچوقت هم بهم بد نکرد.باهاش خوشبخت ترین بودم اونم با من

اما خانواده ش راضی نشدن و بعد ۶ سااال سه ماه پیش ازم جدا شد و رفت

از بعد رفتن اون کامل زندگیم،تصمیماتم،روحیاتم همه چیزم رشته ش از دستم در رفته و دیگه حتی حالمم دست خودم نیست.

همیشه بغض دارم و گریونم.همیشه حالم خرابه..انقد اون تو زندگیم حضور داشت که یهویی رفتنش بینهایت تنهام کرده و دارم درد میکشم

چندبار تلاش کردم باز عاشق بشم ازدواج کنم که از درد این تنهایی خلاص بشم.نه بخاطر رفتن اونااا کلا دوست ندارم جز آدمایی باشم که غمگین و ماتم زده ن

تلاش میکنم زودی خودمو نجات بدم ،اما هر بار به بن بست میخورم

از یه مرد ۴۶ ساله مطلقه خوشم اومد ،تنها مشکل پولدار شدنش بود ،اما اون گفت بهتون احساسی ندارمو بهتره وابسته من نشید

در کل اینا رو گفتم بدونی من اوضاعم انقد داغون شده که نمیتونم کاری برای خودم بکنم

اما تو ببین چی میخوای از زندگیت و چی حالتو خوب میکنه.همونو انجام بده 

انشالله به هر آنچه آرزوشو داری برسی❤ من تا ۲۵ سالگیم کنترل زندگیم و خواسته هام کلا دست خودم بود.تصم ...

مرسی عزیزم😘😘

لعنت به کسایی که با احساسات آدم بازی میکنن تو حتما لیاقت بیشتر از این چیزاست 🙃

ان شاءالله هرچی به صلاحته برات رقم بخوره فقط سعی کن به خاطر فراموش کردن اون پسر خودتو توی مخمصه نندازی 

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂