2777
2789
عنوان

عکس عقدم

294 بازدید | 11 پست

جدای اتلیه ، یه عالمه عکس تو محضر دارم اما وقتی داشتم تازه میدیدم شون حالم بد شد از خانواده خودم و بخاطر اخم و تخم های الکی اون روزشون ...

نمیدونم با عکسا چیکار کنم دارم فک میکنم بندازمشون دور ...

پدرم انگار میخاست تجارت کنه به چشم خریدار به همه چی نگاه مبکرد

مادرمم ....

عکسا رو دیدم خیلی حالم بد شد

مامان من ك از يك روز بعد از عقد با خودمو شوهرم برعكس شده بدون دليل

من که سه ماهه عقد کردم هلاک شدم ، انگار عین بچه ها لج میکنن

اصن عکس ها رو داشتم میدیدم حالم بد شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من که سه ماهه عقد کردم هلاک شدم ، انگار عین بچه ها لج میکنن اصن عکس ها رو داشتم میدیدم حالم بد شد

من منتظرم بابام بياد از مسافرت بهش ميكم به اين رفتار ادامه بده ميرم خونه شوهرم ....بي دليل حرفي از شوهرم بزنم اينقدر ازش حرف ميزنه ك حسم به شوهرم بد ميشه 

من منتظرم بابام بياد از مسافرت بهش ميكم به اين رفتار ادامه بده ميرم خونه شوهرم ....بي دليل حرفي از ش ...

من متاسفانه پدرم خیلی نگاه خریدارانه داره

سر عقدم همش پدرم عیب میگرفت چرا سرویس اینطور بود این اینجور بود اون اونجور بود. حتی راجب ارایشمم عیب میگرفت

خیلی زهرمارم شد

من متاسفانه پدرم خیلی نگاه خریدارانه داره سر عقدم همش پدرم عیب میگرفت چرا سرویس اینطور بود این اینج ...

نه باباي من اينطوري نيست من ميخواستم حرفي بزنم جلوم وايميستاد ميكفت ناراحتي بوجود نيار ولي مامانم فقط بفكر تيكه انداختن و ناراحت كردنه 

مادر شوهر سرويس طلا  خواهرشوهرام هر كدوم يه النكو  داماداشون 1 تومن

به من یه سرویس طلا و خواهرشوهرام هم انگشتر و مادرشوهرم یه گردنبند و شوهرمم تقریبا چند صد دلار بهم داد

سرویسم تقریبا سی تومن بود

پدرم میگه برات هیچ کاری نکردن ؟ 

بنظرت راست میگه ؟

به من یه سرویس طلا و خواهرشوهرام هم انگشتر و مادرشوهرم یه گردنبند و شوهرمم تقریبا چند صد دلار بهم دا ...

وقتي دختر خونه بودي غرق طلا و دلار بودي ?بابات برات دلار خرج ميكرد

بابات واقعا توقعش زياده .هديشونو بذار رو جشم و تو حرفي نزن 

وقتي دختر خونه بودي غرق طلا و دلار بودي ?بابات برات دلار خرج ميكرد بابات واقعا توقعش زياده .هديشونو ...

نه بابا ّ با اینکه بعد از 15-16 سالگیم وضع بابام عالی بود و مدیر کارخونه ، حتی سر خرید لباس فصلی یه بار کلی منت رومون بود. انقد بهم گفت که دیه گاهی خودمم شک میکنم .

ممنون که حرف زدیم . ایشالله خوشبخت بشی کنار همسرت