2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره برو . من سر پسرم ۱۸ هفته رفتم سر دخترم ۱۶هفته و ۶روز

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

سلام من ناخواسته باردار شدم،و میخوام سرکار برم و ادامه تحصیل بدم،شرایط سقط رو ندارم

فضولیه،ولی تا خوندم دانشجو و باردار هستید و احتمالا شاغل،اومدم بپرسم برنامه تون برای تنظیم کار و درس بعد زایمان تون چه جوریه،من هیچکس رو نزدیکم ندارم متأسفانه ☹☹☹🥺🥺🥺

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔
سلام من ناخواسته باردار شدم،و میخوام سرکار برم و ادامه تحصیل بدم،شرایط سقط رو ندارم فضولیه،ولی تا خ ...

سلام.شرمنده انلاین نشده بودم ببینم پیامتونو.الان دیدم.

این چه حرفیه در خدمتم

من دوسال از دانشگاهم مونده.دانشجومعلمم.گفتم اگه خدا بخواد تا مهر آینده دانشگاه بیاد شهرمون که نخواد برم خوابگاه خب اون دوترمو کامل میکنم و راحت.اما اگه نشد دوترم مرخصی میگیرم بچم ۱سال و نیمش میشه بعد میرم خوابگاه 

خدایا شکرت بابت هدیه قشنگت😍😍😍