2777
2789

آقا من کلا چند وقتیه روحم خیلی آزاد شده تو خوابام اراده کنم میتونم پرواز کنم برم مشهد... در این حد.. تو اکثررر خوابام این قابلیت رو دارم که راحت میتونم از این کشور به اون کشور برم از این شهر به اون شهر اینا... امروز صبح خواب دیدم مامانم داره اتاق برادرم تمیز میکنه اینا...عصر که از خواب بیدار شدم دیدم بلههه اتاق برادرم تمیزه.. بعد رفتم چنتا سوال از مامانم پرسیدم مثلا گفتم داشتی اینکارو میکردی اون کارو میکردی اون وسیله دستت بود این وسیاه دستت بود... دیدم بله درست دیدم... روحم همون موقع بالا سر مامانم بوده داشته میدیده 🤪🤪 اقا چه نشونه هایی داره خطرناکه یا نه این حجم از آزادی روح... اینم بگم گاها تو خواب اختیار دارم.. اینکه کجا برم چیکار کنم اینا 

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏

واییی

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ خوب

چی چی چه خوب 

خطرناکه بخدا ممکنه یشب موقع خواب کلا روحم بره دیگه به بدنم برنگرده و من بمیرم 😶😶

لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
این که خوبه چیکار کردی منم میخام بکنم      

هیچ کار 

یه مرتبه دیدم تو خواب میشه پرواز کرد 

از اونموقع به بعد تا تو خواب وقت گیر میارم پرواز میکنم 😂 

یوقت اختیار روحتو از دست ندیا بره برنگرده ،، دور از جون البته ،، ولی یکم خطریه

میدونم از همین میترسم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

چی چی چه خوب  خطرناکه بخدا ممکنه یشب موقع خواب کلا روحم بره دیگه به بدنم برنگرده و من بمیرم 😶 ...

دورازجون

فک نکنم اینجوری بشه ولی

تو خوب باش..🌱💛نزارخوبا تموم شن..🧚‍♀️🙃🍁
بی زحمت به روحت بگو بیاد ی نظری هم به من بیفکنه ببینه من بالاخره کنکور قبول میشم یا برم بمیرم   ...

😶😶😶 خونتون کدوم شهره کجایی؟ تا ایندفعه بیام اونجا