آقا من کلا چند وقتیه روحم خیلی آزاد شده تو خوابام اراده کنم میتونم پرواز کنم برم مشهد... در این حد.. تو اکثررر خوابام این قابلیت رو دارم که راحت میتونم از این کشور به اون کشور برم از این شهر به اون شهر اینا... امروز صبح خواب دیدم مامانم داره اتاق برادرم تمیز میکنه اینا...عصر که از خواب بیدار شدم دیدم بلههه اتاق برادرم تمیزه.. بعد رفتم چنتا سوال از مامانم پرسیدم مثلا گفتم داشتی اینکارو میکردی اون کارو میکردی اون وسیله دستت بود این وسیاه دستت بود... دیدم بله درست دیدم... روحم همون موقع بالا سر مامانم بوده داشته میدیده 🤪🤪 اقا چه نشونه هایی داره خطرناکه یا نه این حجم از آزادی روح... اینم بگم گاها تو خواب اختیار دارم.. اینکه کجا برم چیکار کنم اینا
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
چقد باحال خب پس حتما اراده کنی برمیگردی دیگه جای نگرانی نیس
وحشت ناکش میدونی کجاس؟
گاها گم میشم تو شهر ها و کشور ها
خیلیییی بده در به در دنبال شهر خودم میگردم خیلییی وحشت ناکه مثلا یبار تو عراق گم شده بودممم
لایک نکنید😐 لایک نکنید😐 لایک نکنید 😐لایک نکنید 😐اسمم گل پری ولی صدام میکنن پریسا این شد که اسم کاربریم گذاشتم گل پریسا❤️ بیزحمت برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستید🙏 الهم صلی علی محمد و آل محمد ❤️🌹🌹🙏
ناخوداگاه انسان خیلی قویه طوری که ما خیلی دست کم گرفتیمش..این یکی از کارهای ناخوداگاهه که خیلیا تمرین میکنن به این مرحله برسن..چون قدرت روح زیاد و تمرکز زیادی میخواد که به این حالت برسن ولی شما بدون تمرین بدستش اوردید
اراده کن بری شهری ک ندیدیش مثلا تو خیابون اصلیش بعد از کسی ک اون شهر زندگی میکنه بگو فلان جا ومشخصات ...
آره خیلی پیش میاد میرم یجا یه شهری که اصلا تا حالا نرفتم گم و گور میشم 😂😑🤦♀️ بعد میپرسم اینجا چ شهری هست اسمشو میگن صبح که بیدار میشم یه سرچی میزنم میبینم اره شبیه اونی بود که تو خواب دیدم
ناخوداگاه انسان خیلی قویه طوری که ما خیلی دست کم گرفتیمش..این یکی از کارهای ناخوداگاهه که خیلیا تمری ...
حس ششمم بعضی وقتا خوب کار میکنه