2777
2789
عنوان

زایمان

153 بازدید | 20 پست

سلام میشه از تجربه زایمان طبیعی تون برام بگید وچه کارهایی کردین که زایمان راحت تری داشته باشین؟دعا یا ذکرهای قرآنی که خوندین چی بود؟من ماه آخر بارداری ام وخیلی میترسم😭😭😭از سزارین هم که متنفرم دوست دارم طبیعی زایمان کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میگن ک خیلی سخته

من میرم سزارین بهتره

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
نمیدونم چرا من از سزارین وحشت دارم خیلی از عمل میترسم البته سزارین اختیاری هم نداریم چون بچه اول هست ...

بچه اولمه سزارین اختیاریم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

من طبیعی زایمان کردم. دردش در لحظه زیاده ولی الان برام یه تجربه شیرین شده، حتی با این که یک کم هم به مشکل برخورد و زیادتر درد کشیدم. ولی عالی بود. اگه به دکترت اعتماد کامل داشته باشی، دیگه همه‌چیز راحته. حتی دردش هم شیرینه. درد خیلی شدیدش همون لحظات آخره، دردت که زیاد شد به این فکر کن که بچه‌ها داره میاد دیگه.

طبیعی جدا از دردش خیلی کثیف کاری داره ولی خوب لحظه ای ک بچه ب دنیا میاد حس خیلی خوبی هس .من برای زایمان اولم میترسیدم الان ک اصلا نه با اینکه میدونم چخبره🥴

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

من بچه اولم سز اختیاری شدم با وجود درد ی ک بعدش داشتم و اذیت هایی ک شدم باز سز رو انتخاب میکنم

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

سوره انشقاق بخون. پیاده روی کن. روز زایمان هم تو بیمارستان اگه توپ بهت بدن خیلی عالیه روش بپر بپر کنی سریع دهانه رحمت باز میشه. الانم که ماه آخر هستی تو خونه چهارزانو بشین بعد خودتو به چپو راست تاب بده جوری که هر طرف لگنت ی کم از زمین بلند شه. واسه باز شدن لگن خوبه. از کلاس بارداری یادمه

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
سوره انشقاق بخون. پیاده روی کن. روز زایمان هم تو بیمارستان اگه توپ بهت بدن خیلی عالیه روش بپر بپر کن ...

مرسی عزیزم🙏شما چند ساعت درد داشتین شروع دردهاتون چجوری بود؟

طبیعی جدا از دردش خیلی کثیف کاری داره ولی خوب لحظه ای ک بچه ب دنیا میاد حس خیلی خوبی هس .من برای زای ...

من از کثیف کاریشم میترسم چون همیشه یبوست هم دارم ولی میگن طبیعیه

خب پس انقدر وحشتناک هم که میگن نیس

نه، به نظر من که خوبه. من برای بچه بعدیم هم حتما طبیعی زایمان می‌کنم ان‌شاءالله. به محض اینکه بچه به دنیا بیاد دیگه دردت هم تموم میشه، خودت پامیشی از تخت میای پایین. شیرت هم زودتر میاد.