2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 20 پست
مرسی عزیزم🙏شما چند ساعت درد داشتین شروع دردهاتون چجوری بود؟

خواهش عزیزم.من از 2،3 روز قبلش ترشحات قهوه ای داشتم بعدم دردای خفیف و با فاصله شروع شد روزی که فاصله دردت کمتر شده بود رفتم بیمارستان گفتن رحمت 1 سانت بازه و تا چندروز دیگه زایمان میکنی. برگشتم خونه فهمیدم تو معاینه کیسه آبمو پاره کردن همون شب ساعت 12 رحمم حدود 3 سانت باز شد دکتر میگفت لگنت خیلی خوبه اما با وجود ورزش تو اتاق زایمان حدود 14 ساعت زایمانم طول کشید. چون متاسفانه لگنم از داخل مشکل داشت و بچه نمیتونست بیرون بیاد. بعد از زایمانم دکتر فهمید لگنم از داخل مشکل داره و نباید زایمان طبیعی میکردم. اما مامانای دیگه هم بودن که 2،3 ساعته زایمان کردم راحت. 

کی بی بهانه بود که من عاشقت شدم؟                                    خود بهترین دلیل برای بهانه ای 💗
من از کثیف کاریشم میترسم چون همیشه یبوست هم دارم ولی میگن طبیعیه

منم همین‌طور بودم. کثیف‌کاریش هم طبیعیه، به نظر هیچ کس غیر از خود آدم زشت نیست. همه کسایی که تو اتاق عملن عادت دارن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از کثیف کاریشم میترسم چون همیشه یبوست هم دارم ولی میگن طبیعیه

اصلا اگر اتفاق بیوفتع هم نمیفهمی چون اخر باید زور بزنی ک بچه بیاد پایین یهو میبینی😑😂🥴

نوع نفس کشیدن نوع زور زدن اینا همه تاثیر داره من ی مطالبی از ی ماما خونده بودم واقعا ب کارم اومد الان یادم شده درست ..بعدشم اونجا دردا شدید میشه انقد خوشحال میشی ک میخواد بدنیا بیاد و دیگه تمومه اصلا نترس خدا کمکت میکنه 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

ترس نداره توکلت به خدا باشه نگران نباش ایشالا همه چی حل میشه به دکترت هم اعتماد کن من خودم ترس داشتم از زایمان طبیعی ولی خب دکترم که خانم دکتر مهدوی بود خیلی کمکم کردن مهربون بودن استرس منو کم کردن خیلی راحت زایمان کردم نگران نباش کلا