2777
2789
عنوان

صاحبخونه

209 بازدید | 10 پست

سلام دوستان شما هم نسبت به صاحبخونتون حس بد و وحشتناک دارید؟

حالم از خودش و خونش بهم میخوره مردک دقل باز و املاک مزخرفی که خونرو بما قالب کرد

پول برق خونه اومده گفتم برای شما پیامک اومد بمن بگو گفته باشه ولی نگفته

مستاجر قبلیش قبضو داده نمیدونم درسته یا نه ولی شماره بدنش با قبض یکیه

هر چی میگم لعنتی بده نمیده میگه اومد پیامکش میدم با اینکه قبلیو داره میتونه بده نمیده

وااااای انقدرم پشتش بد شنیدم میگن دزده کلاهبرداره

دیشب از استرس داشتم بالا میآوردم منو خواهرمم تنهاییم میترسم آخر سر اذیتم کنه

سال بعد تیر ماه باید بریم

خونش آب چاه بود نگفت بما

وااااای اسمش میاد دلم میخواد بالا بیارم

کی میشه نجات پیدا کنم از مستاجری😭😭😭

تو کلشم حرف نمیره میگه من چک صیادی میدم آخر به مستاجر مگه چک بین بانکی نباید بدن؟ای خدا بدونه با اینجور صاحبخونه های لعنتی

شما وضعتون چجوریه؟😭😭

بی احترامی ممنوع.

صابخونه ما طبقه بالامونه.. انقدسروصدا دارن. هرچی به شوهرم میگم برویابنگاه بگویابه خودش لجبازی میکنه نمیره.. یعنی ساعت دوازده شب طوری درهاشونو بهم میکوبن فک میکنی بمب زدن سه مترمیپری بالا... لعنتیافقط اجاره رامیخان.. اخرکارم چندتاعیب میذارن روخونه شون تاپول رهنوبخورن بره..اونموفع که اومدم خونه بیصحبشوبشورم که بیاییم مستقربشیم تموم آشغالاشونوماجمع کردیم. شوهرم زنگش زدگف بیاایناراببرگف خودت ببر یجا بنداز😒

اصفهان نصف جهان برای سلامتی وتعجیل درفرج آقامهدی صاحب الزمان صلوات بفرست ♡برام دعاکنیدبرم کربلا♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این مشکلش کجاست؟منم هروقت قبض جدید میاد تو یکی از پیام رسان ها میفرستم مستاجرم موقع بلند شدنم وقتی خونه را تحویل میگیرم یه چک صیادی برای فرداش می نویسم میره میگیره

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

برقی اومد شماره خودت رو بده تا برات خودتون پیامک بیاد

ما فضول نیستیم فقط داریم برا فهمیدن نتایج کنکور بقیه میمیریم🫡🫡🫡🫡😐😐😐😐،،،،، تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین،

این مشکلش کجاست؟منم هروقت قبض جدید میاد تو یکی از پیام رسان ها میفرستم مستاجرم موقع بلند شدنم وقتی خ ...

چک صیادی یعنی یا پول هست یا پول نیست ولی چک بین بانکی خودش پوله من از کجا بدونم تو حساب کوفتیش پوله که کلیدو بدم برم؟؟؟؟؟!!!!!الانم بانک و دادگاه هیچ غلطی نمیکنن اعسار میزنن منه مستاجر دارو ندارمو دادم نقد به این مردیکه که چک صیادی بگیرم آخرش؟که سرمو کلاه بزاره؟

بی احترامی ممنوع.

برقی اومد شماره خودت رو بده تا برات خودتون پیامک بیاد

اومد اداره برق زنگم زد نرفتم پایین منه خنگ واااااای الان کلی باید کرایه ماشین بدم برم اداره برق وااای. دارم روانی میشم نه قبض گازو داده بهم نه برق خود بیچارم باید برم پیگیری کنم اداره برق و گازو دفتر پیشخوان تازه گازم تسویه نکرده مردیکه

بی احترامی ممنوع.

صابخونه ما طبقه بالامونه.. انقدسروصدا دارن. هرچی به شوهرم میگم برویابنگاه بگویابه خودش لجبازی میکنه ...

ای خداااااااا یعنی روزی هزار بار به خودم لعنت میفرستم چرا آمدم این خونه کوفتی فقط بخاطر اینکه خواهرم خوشش اومد اومدیم مث چیییی پشیمون شدیم چون خونش خونه نیست حتی سگم نمیتونه اینجا بمونه واااای دارم دیوانه میشم صاحبخونه بی خداییه

بی احترامی ممنوع.

چک صیادی یعنی یا پول هست یا پول نیست ولی چک بین بانکی خودش پوله من از کجا بدونم تو حساب کوفتیش پوله ...

من خودم پرینت یا اسکرین شات از حساب چکم ارسال میکنم مستاجرم که میبینه تو حسابم پول هست بهشم میگم فردا صبح زود برو بانک بگیر

اگر همه تنهات گذاشتن، مطمئن باش من کنارتم. اگر همه فقط موقع خوشی پیشت بودن، مطمئن باش من موقع غم‌ت باهات شریک میشم. اگر همه بهت بی‌توجهی کردن، مطمئن باش من اندازه ی همشون بهت توجه میکنم. اگر همه سعی کردن از پشت بهت خنجر بزنن، مطمئن باش پشتت وایمیستم تا تو اذیت نشیو مرحم زخمات میشم. اگر همه اومدن و رفتن، مطمئن باش تا جون دارم پیشتم. پس اگر همه از دوست داشتنت دست کشیدن، من تنها کسی هستم که تا پای گور عاشقت میمونم.همسر عزیزتر از جانم

من خودم پرینت یا اسکرین شات از حساب چکم ارسال میکنم مستاجرم که میبینه تو حسابم پول هست بهشم میگم فرد ...

والا من از این چک اینا سر در نمیارم چجوریه میترسم سرم کلاه بره

بی احترامی ممنوع.