سلام من عروسیم زوده و تو دوران عقد با همسرم همه کارامون کردیم و الان بخاطر خانوادها باید نقش بازی کنیم واسه شب حجله میخاستم بدونم کسی اینجا مثل من بوده چه خونی بریزیم رو پارچه که مثل خون پرده بکارت باشه چجوری فیلم بازی کنیم که نفهمن اخه رسم و رسومات مثل قدیمه
واقعا چقد خوب خوشبحالتون من اصلا ۲ قطره خون داشتم نامه سلاپتم حتی گرفام ولی مادرم اصرار به دستمال دا ...
به مامانت بگو شوهرم دوست نداره اون کارا رو ...باهاش صحبت کن خودش به مادرش هم بگه نمیخوام اخه به کسی ربط نداره که ...هنوز این رسما مونده ؟
از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی
ما بهمن 98 محرمیت خوندیم مرداد 99 عقد دایم تا تیر امسال اره صبر کردیم
خب عقدتون زیادنبودمنم اگه یکسال بودمی موندم شش ماه صبرکردم نشدعروسی بگیریم سه سال عقدرسمی بودیم البته ماازهم مطمئن بودیم همه جوره اینم مهمه خب برای دختر
با احمق ها نباید بحث کرد فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی