2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 2557 بازدید | 117 پست
چه رفتارای کنم که مثل تازه عروسا باشه ؟

منم شش ماه بعدعقدرابطه کامل داستیم سه سال کلاعقدموندیم خانواده شوهرم ازاین رسمانداشتن من یادمه فرداییش حالم خوب بود😂فقط چندقطره خون اومددیگه فیلم چیومیخوای بازی حال خرابی نداره که😂😂

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

والا فهمیدم گفتن باید بعدش دستمالو بزاری تو هوای ازاد یه رنگ قشنگی هم میگیره عطرم بهش بزنی ک بو خوب ...

چه کارچندشی چه زبطی به مادرشوهرداره ماچیکارکردیم یانکردیم چه فضولایی من مادرشوهرشم عروسم بایددراختیارپسرم باشه همون اول😂😂

منم شش ماه بعدعقدرابطه کامل داستیم سه سال کلاعقدموندیم خانواده شوهرم ازاین رسمانداشتن من یادمه فردای ...

واقعا چقد خوب خوشبحالتون من اصلا ۲ قطره خون داشتم نامه سلاپتم حتی گرفام ولی مادرم اصرار به دستمال داره میگه رسمه نشون بده منم ک کسی نمیدونه دیگ گفتم از بچه های نی نی سایت کمک بخام 

خیلی عذر میخوام...

گوشت قرمز بذار فریزر بعد که گوشت از فریزر درمیارم، یخش اب میشه، توی ظرف ، رنگ قرمز هست ، چون گوشت یخ زده، اب میشه ، رنگ اب ، قرمز هست

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
واقعا چقد خوب خوشبحالتون من اصلا ۲ قطره خون داشتم نامه سلاپتم حتی گرفام ولی مادرم اصرار به دستمال دا ...

خب همون پاتوببرخونش کافیه دخترخاله من پاشوبریدریخت روپارچه حرصم میگیره اررسم های مزخرف کسی که عقددائم شده دیگه چراخودشودریغ کنه ازشوهرش

تو که میدونستی رسمتون اینجوریه چرا رابطه برقرار کردی باهاش و پردتو ع دست دادی؟ 

تو ببخش 🤣🤣

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
واقعا چقد خوب خوشبحالتون من اصلا ۲ قطره خون داشتم نامه سلاپتم حتی گرفام ولی مادرم اصرار به دستمال دا ...

منم سه ماه پیش عروسی کردم

گواهی بکارت تو دوران نامزدی تحویل دادیم

رسم دستمال هم به جا آوردم