2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 117 پست

خوب چرا تو دوران عقد ک رابطه برقرار میکنین همون موقع خون رو نمیزنین ب یه دستمال ک داشته با‌شین برای عروسی تون😐

بچه ها من درخواست دوستی ها رو قبول نمیکنم کاریم داشتین یه جا تگم کنین 

حالا ما تو دوران عقد بودیم مادر شوهرم هر وقت شب میموندیم تو خونشون به صورت نامحسوس تو کشوی پسرش کاند...م میذاشت

ما هم استفاده اش نمیکردیم ولی نمیدونم چرا شوهرم میگفت ببر نگهش دار تو خونمون ، حیفه بعدا استفاده میکنیم    

چقد خنگولانه رفتار کردیم آش نخورده و دهن سوخته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب چرا تو دوران عقد ک رابطه برقرار میکنین همون موقع خون رو نمیزنین ب یه دستمال ک داشته با‌شین برای ...

واسه من تو دستمال چیزی نبود چی میزدم . رفتم دستشویی خون اومد که شستم رفت . خوب شد قدیم به دنیا نیومدم ابروم میرف

خوب چرا تو دوران عقد ک رابطه برقرار میکنین همون موقع خون رو نمیزنین ب یه دستمال ک داشته با‌شین برای ...

چون خون قدیمی معلومه دیگه

خدایابرای داده ونداده ات شکر🥰💛🧡💚💜🤎🤍

بچه ها نمیدونم رسم کدوم منطقه از ایرانه ولی خودتون اولین نفرایی باشین که پا میذارن رو این رسم نذارین برسه به نسلای بعدیتون چون واقعا هیچ منطق و‌زیبایی تو این رسم وجود نداره ...

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...
ولش کن بهش فکرنکن دیگه ازاین به بعدمحل سگش نذارارزش نداره خودتوبخاطرگذشته سرزنش نکن منم قبلامثل توخی ...

اصلا دیگه محلش نمیذارم

هی سعی میکنه بهم نزدیک بشه ولی خودم ازش دوری میکنم

خیلی شیطان صفته

اره سادگی بد دردیه ولی درس بزرگی بهم داد

🤣🤣 تو روحت صلوات رختر    

ایشالله تو روحم صلوات بره یکم شاد شم بلکه🤣

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی