2777
2789
عنوان

توروخدا بگین چطور آرومش کنم😥

170 بازدید | 12 پست

مامانا نی نیم از صبح نخوابیده دیگه. هی شیر میخوره آروغشو میگیرم بخوابونم باز بیدار میشه گریه میکنه. هم کولیک داره هم ریفلاکس داروهاشو دادم، دلدردم میدونم نداره چون گریه های اون موقش وحشتناکه

گلوم خشک شد، دارم از گشنگی میمیرم الانم رو پامه☹

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو یکی بیاد کمکت.. سشوار روشن کن اروم میشه

کسیو ندارم. مادر همسرم این نزدیک هست که اومد صبح دید وضعیت خونه رو چقد بهم ریختس و اینم واینمیسه یکم بغلش کرد رفت

کسیو ندارم. مادر همسرم این نزدیک هست که اومد صبح دید وضعیت خونه رو چقد بهم ریختس و اینم واینمیسه یکم ...

سلام.سشپار روشن کنید.به همسرتون بگید بیان با ماشین دور برید صدای ماشین آروم می‌کنه.

شیر خشک بده شاید شیرت سیرش نمیکنه بیدار میشع همش یا گرمیچر بخر بده بش

دو تا شیر خشک گرفتیم به دوتاش حساسیت داشت، دکترش گفت نده شیرخشک گرمیچرم گفت برا رفلاکسش خوب نیست

سلام.سشپار روشن کنید.به همسرتون بگید بیان با ماشین دور برید صدای ماشین آروم می‌کنه.

سشوار آرومش نمیکنه فقط جارو برقی. همسرم سرکاره عصر میاد

احساس میکنم من از پس بچه داری بر نمیام😥 کمک گرفتن از بقیه بیشتر اعصابمو به هم میریزه

[QUOTE=211899858]سشوار آرومش نمیکنه فقط جارو برقی. همسرم سرکاره عصر میاد احساس میکنم من از پس بچه داری بر نمیام😥 کم ...[/QUOTهمه مون این مشکلو داریم.یه آهنگ بذارید باهاشون بخونید.سوره الرحمن رو بذارید شاید آروم بشه.مطمین شید جاییش درد نمیکنه.گرمش نیست.جیش نکرده