2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برداشتت چیه از این متن

اینکه خودت رو یکی کراشی ولی اونی ک عاشقته و کنارته رو نمیبینی و از لحظات با هم بودنتون لذت نمیبری

من چون مشکلم جنبه عشقیشه ازین جنبه نگاه کردم

وگرنه در هر زمینه ای هم همینه

خدا جونم شکرت واسه همه چی😍

یعنی مثلا ی کسی زن داره و دوست نداره خودش هی میچسبی بهش ولی آخرشم تهی نداره فقط وقت و عمر و زندگیت تلف میشه بجاش برو با یکی ک عمیقا دوست داره و دنیا رو ب پات میریزه.یعنی اگ تو راه اشتباهی هستی وقتتو تلف نکن و بیرون بیا.برو دنبال چیزی که دوست داری

بجای وقت گذاشتن روی امور بیخود و حس رو خرج کردن برای ادمای بیخود تر و گذروندن زندگی با مسائل خیلی بیخودتر ، بهتره روی خودت ، زندگی ِخودت ، ادمای اطرافت که دوستت دارن واقعا و اهداف خودت وقت بذاری تا زود دیر نشده

اینو من باید با طلا تو اتاقم بنویسم😃

حالا زیاد خرج نکن اقتصاد داغونه😂

بده کافینت پرینت بگیره

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
اینکه خودت رو یکی کراشی ولی اونی ک عاشقته و کنارته رو نمیبینی و از لحظات با هم بودنتون لذت نمیبری م ...

آخه با رلم یه ماه کات کردیم. اینو کذتشته. حالا نمیدونم منظوذش جی بوده

آخه با رلم یه ماه کات کردیم. اینو کذتشته. حالا نمیدونم منظوذش جی بوده

اگ مطمئنی با تو بوده منظورش این بوده ک اون زمانا داشته وقتشو با تو هدر میکرده و باید بره دنبال فرد درست