پیونی۸۲ مدیر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 1016 عنوان عکس | مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 200 پست بچه ها همه بیاید از سرچ های گوگلمون عکس بدیم میگن کویر جنگلی بوده که به بارون گفته دوستت دارم 1400/07/24 | 12:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلـگـلـے عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 968 ژیلا گلمن اسم پیجی که اینستا عکس کاربرارو پخش میکنه رو گذاشته😒 ژینا آقایووون داداشا،گوفته باشم/.اینجه باس ماس...😌یعنی کلش باس ماس.این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس😁😍😌😝یعنی سایت کلوهومش ماس ماس./! (آبجیااااا فدا مدا💛💋) امضامو کاپی نکن مال خودمه دوسش دالم و اینکه محض شوخی و خندس نه توهین😐😂باتچکر💋
عصابسیز عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 420 ژیلا گلمن اسم پیجی که اینستا عکس کاربرارو پخش میکنه رو گذاشته😒 کو شات بفرس پرفایل خواهرمه خودم 16 ساله هستم عقدم
پیونی۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 1016 😂 میگن کویر جنگلی بوده که به بارون گفته دوستت دارم
پیونی۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 1016 والا حالا یه کارایی که باهم نکردیم میگن کویر جنگلی بوده که به بارون گفته دوستت دارم
گلـگـلـے عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 968 کو شات بفرس صفحه اول😒 آقایووون داداشا،گوفته باشم/.اینجه باس ماس...😌یعنی کلش باس ماس.این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس😁😍😌😝یعنی سایت کلوهومش ماس ماس./! (آبجیااااا فدا مدا💛💋) امضامو کاپی نکن مال خودمه دوسش دالم و اینکه محض شوخی و خندس نه توهین😐😂باتچکر💋
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40765 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
پیونی۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 1016 ژیلا گلمن اسم پیجی که اینستا عکس کاربرارو پخش میکنه رو گذاشته😒 اون سرچ کرده واسه ما که نذاشته میگن کویر جنگلی بوده که به بارون گفته دوستت دارم
پیونی۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 1016 میگم همه نینی سایت دارن😂 میگن کویر جنگلی بوده که به بارون گفته دوستت دارم
گلـگـلـے عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 968 اون سرچ کرده واسه ما که نذاشته نه واسه شما نزاشته خیلیا دنبال ایدی اینستاش بودن آقایووون داداشا،گوفته باشم/.اینجه باس ماس...😌یعنی کلش باس ماس.این تاپیک و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس😁😍😌😝یعنی سایت کلوهومش ماس ماس./! (آبجیااااا فدا مدا💛💋) امضامو کاپی نکن مال خودمه دوسش دالم و اینکه محض شوخی و خندس نه توهین😐😂باتچکر💋
عصابسیز عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 420 میگم همه نینی سایت دارن😂 البته پرفایل خواهرمه خودم 16 ساله هستم عقدم
پیونی۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 1016 😪دل شکسته ام دست نذار رو تکه های دل شکسته ام میگن کویر جنگلی بوده که به بارون گفته دوستت دارم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40765 میگم همه نینی سایت دارن😂 آره 😂 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
عصابسیز عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 420 😪دل شکسته ام دست نذار رو تکه های دل شکسته ام از چی پرفایل خواهرمه خودم 16 ساله هستم عقدم
پیونی۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1400/07/22 تعداد پست: 1016 نه واسه شما نزاشته خیلیا دنبال ایدی اینستاش بودن حالا اونا از کجا میدون اینجا هست میگن کویر جنگلی بوده که به بارون گفته دوستت دارم