2777
2789
سلام دوستان من واسه ivf میخوام برم یزد میخوام بدونم آمپولا رو که گرفتم باید اونجا بمون یا میتونم برگردم شهرم بعد برم واسه پانکچر؟
خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگتره
صاحب تاپیک من بعد عید میخوام ivf کنم میشه کمی از مراحلشو برام توضیح بدی؟آیا من باید بیهوش بشم؟اصلا چیزی نمیدونم
هیچ وقت از رسیدن به هدفت نا امید نشو💪غیر ممکن وجود نداره💪مگر اینکه اون چیز به ضرر تو باشه. در این زمان هست که خدا به تو اجازه ی رسیدن به هدفت رو نمی ده👌👍
مرحله اول :دریافت امپول و تزریق برای تحریک تخمدانا مرحله دوم: تخمک کشی که بیهوش میکنن و گرفتن اسپرم از مرد مرحله سوم: تزریق تخمک به بدن زن که نیاز به بیهوشی نیس
خدایا تو بساز، تو بسازی قشنگتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این مراحل هرکدوم چه مدت زمان میبره؟ تزریق تخمک به بدن درد نداره؟من خیلی میترسم😭😭😭
هیچ وقت از رسیدن به هدفت نا امید نشو💪غیر ممکن وجود نداره💪مگر اینکه اون چیز به ضرر تو باشه. در این زمان هست که خدا به تو اجازه ی رسیدن به هدفت رو نمی ده👌👍
تزریق تخمک نیست تزریق یا انتقال جنین هست که اصلا درد نداره و مثل معاینه هست
پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
از زمان شروع آمپول تا پانکچر چندبار باید سونو بشی
پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
با اجازه دوستانی که دنبال تغییر خودتون هستید و آشنایی با قانون جذب و مثبت اندیشی ، به ما بپیوندید : http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270094&PageNumber=1
مثبت بیاندیشید اتفاقات مثبت قطعا رخ خواهند داد ! به تاپیک مثبت اندیشی دعوتید http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1270094