2777
2789

منم لایک کنید اگه گفتن

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ا ه یه کش ببند دور مچت ‌هر وقت فکری اومد تو سرت  .

کش رو بکش و ول کن تا بخوره به مچ دستت .

با خودت بگو من به این موضوع الان فکر نمیکنم چند روز بعد فکر خواهم کرد بهش ..  اینطوری عادتت میشه فکر نکنی کلا 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

غرق در کاری شدن...

مثل سریال دیدن ، فیلم دیدن 

من اینطوری اضطرابم و میزان غمم رو کنترل میکردم ، درواقع یجور فراره

چند قسمت میدیدم که غمم یادم بره

احتمالا برا فکر کردن زیادی هم مشغول به کاری شدن تاثیر داشته یاشه

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

ببین یه چیزمیگم بهت برامن جواب میده توهم انجام بده اگه جواب دادبرات خداروشکر بافتنی سعی کن یادبگیری ببافی انگاروقتی می بافی به هیچی فکرنمی کنی

شمایی که داری امضام میخونی  آره باخودتم به چیزای خوب فکرکن  یه روزی همش تموم میشه  راستی میشه برای حاجتم یه صلوات مهمونم کنی؟  باهم مهربان باشیم، هیچ کس از آخرین خداحافظی باخبر نیست.