2777
2789
عنوان

چه جوری به خانواده شوهرم حالی کنم؟

1037 بازدید | 31 پست
سلام عروسی جاریم بود
به اونا 4 برابر ما پول دادن ما عروسیمون پارسال بود مامان و بابای شوهرم به ما 100 تومن دادن به اینا 400 تومن میخوام یه جوری بهشون حالی کنم تبعیض گذاشتن چجوری بگم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خونه 100 میلیونی پارسال امسال چقدر گرونتر شده
البته این یه نمونه اش هست
تورم هم حساب کن
گوشت 1پارسال 16 بود الان 25 گیر نمیاد
تازه اونا هم دلایل خودشون رو دارن می تونی ازشون غیر مستقیم بپرسی
سلام نورا جان
شوهرت باید اینکارو بکنه با اون مشورت کن وبشین منطقی حرفتو بگو
خودت را درگیر نکن دوتا برادر بینشون اختلاف گذاشتن و یه پدر و مادر
اینا رو خوب یادت باشه
تجربه دوستمو تکرارنکن
   آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
گویا همه جا این مدلیه انگار هر کس ثروتمند تر باشه بیشتر براش کادو میگذارن مثل مادر بزرگ من که برای عقد ما یک نیم و یک ربع داد دیشب برای اون نوشون دو تا سکه کامل داد ای خدا چرا تبعیض میذارن؟
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...
ول کن بابا- فک کن به شما پارسال یه سکه دان به اونا هم الان یه سکه دادن
قیمت سکه از پارسال تا حالا اینهمه فرق کرده
شاید هم خود برادر شوهرت داده بهشون تا جلوی خانواده خانمش بهشون بدن
این حرفها چه ارزشی داره تو این شرایط اقتصادی مردم
زنان کتابخوان، برده نمیشوند.
نورا جان
صبور باش همه چیز بر وفق مرادتو میشه به خدا ایمان داشته باش ان شاا...خدا به تو وشوهرت اینقدر بده که یادت نباشه به کی چقدر دادن صبور باش و به این فکر کن که به شوهرت کمک کنی که از نظر اقتصادی پیشرفت کنین اینقدر فکرتو مشغول کن که به این چیزا نرسی فکر کنی
   آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
نورا جون به زور که نمیشه از پدر مادر شوهرت پول بگیری. به نظر من اصلا به روی خودت نیلر اگر هم می خواهی مطرح کنی با دلخوری نباشه. چون فقط خودتو سبک می کنی. مهم نیست. شوهرت مهمه فقط
رایان عشق زندگیم 9 اسفند به دنیا اومد
نورا جون یا پسرشون بیشتر از شوهرت دوست دارند یا خانواده عروس پولدارن غیر از اینم نیست
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...