2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو فوقش باید دو تا س هفته استراحت کنی  باید سرت همش بالا باشه ک افتادگی پیدا نکنه  ...

۲-۳ هفته که تو خونم باشم یکسره نمیخابم که

خالمم عمل کرده ۱ هفته فقط خابید

فک نکنم

من جمعه عمل کردم....جمعه هفته بعدشم گچ رو باز کردم....شنبه رفتم سرکار....شغلم کارمندیه....با ارباب رجوع سروکار دارم....یه مقدار اولش سخت بود....بعد یه هفته اوکی شدم

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....
من جمعه عمل کردم....جمعه هفته بعدشم گچ رو باز کردم....شنبه رفتم سرکار....شغلم کارمندیه....با ارباب ر ...

منم میخام اینکارو کنم😄

توام مرخصیاتو جمع کردی؟

من بیمارستانیم ولی کارم اداریه بیشتر همش میشینم سرمم پایین نیست اصلا، فقط یکی دوبار میرم پایین سرمیزنم برمیگردم 

همین

۲-۳ هفته که تو خونم باشم یکسره نمیخابم که خالمم عمل کرده ۱ هفته فقط خابید فک نکنم

من خودم 3 هفته پیش عمل کردم 

دکتر اینا بهم گفت 

اره فقط ی هفته باس تو رخت باشی 

اما تا دو ماه نباس کارا سنگین کنی 

منم میخام اینکارو کنم😄 توام مرخصیاتو جمع کردی؟ من بیمارستانیم ولی کارم اداریه بیشتر همش میشینم سر ...

آره تا شهریور که برم عمل مرخصی نرفتم🤣🤣

من خودم 3 هفته پیش عمل کردم  دکتر اینا بهم گفت  اره فقط ی هفته باس تو رخت باشی  ام ...

کارم سنگین نیست

کارم نشستن پشت میزه

فقط دوبار میرم پایین با اسانسور برمیگردم

من خودم 3 هفته پیش عمل کردم  دکتر اینا بهم گفت  اره فقط ی هفته باس تو رخت باشی  ام ...

من الان ۱.۵ ماهه عمل کردم....امروز تا الان داشتم کار میکردم...کف پام داره میترکه....به دکترم گفتم خیلی کار میکنم....گفت کار کردن تاثیر نداره