2777
2789
عنوان

نظرتونه؟💔

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 29 پست
اینا توقع دارن سریع روی خوش ببینن من فقط موندم ی سری دخترا میگن دوست عادی دارن چطوری دارن

غرور الکی دارن بابا این انقد مغروره ک حد نداره

منم دوست از جنس مخالف دارم حقیقتا بهترین دوستام همونان ولی دوست داشتم با این باشم ک خب از چشمم افتاد

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
نه بابا امتحان کردم جواب نمیده اینجوری  میگه خو هست دیگه 5 ماه دیگه هم برم جامو دارم پسری سمتش ...

بخاطر اینکه زیاد روی خوش نشون دادی با پسری نباش ولی روی خوشم بهش نشون نده

اگه میره کلا کات کن

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غرور الکی دارن بابا این انقد مغروره ک حد نداره منم دوست از جنس مخالف دارم حقیقتا بهترین دوستام همون ...

نه باو غرورشون کجا بود 

ناز میارن چون میدونن میخوایم 

پسری دیگه هم نیست سمتمون اینجوری میکن

رابطه با جنس مخالف قلق داره

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بخاطر اینکه زیاد روی خوش نشون دادی با پسری نباش ولی روی خوشم بهش نشون نده اگه میره کلا کات کن

خب پسری سمتم نباشه نمیاد این که 

میدونم

اصلا میگه شاید خود دختر اومد اکی شیم

نه باو غرورشون کجا بود  ناز میارن چون میدونن میخوایم  پسری دیگه هم نیست سمتمون اینجوری م ...

خدام تو خلقت این موجودات عجیب مونده

رابطه با جنس مخالف قلق داره

خب چجوری بفهمم قلقل این چیه...میگه سک.س نمیخوام ولی بیا خونم بیرون و دوست ندارم چون فامیلی دست بهت نمیزنم🤐

خب پسری سمتم نباشه نمیاد این که  میدونم اصلا میگه شاید خود دختر اومد اکی شیم

خب وقتی بیادم میکوبه تو سرت ک اره تو با کسی هستی 

بنظرم بیخیال شو بذار خودش بیاد

خب چجوری بفهمم قلقل این چیه...میگه سک.س نمیخوام ولی بیا خونم بیرون و دوست ندارم چون فامیلی دست بهت ن ...

اصلا نرو خونش

چندتا کتاب بهت معرفی کنم میخونی؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اصلا نرو خونش چندتا کتاب بهت معرفی کنم میخونی؟

نمیخوام برم ولی خیلی خیره اس اعصابمو بهم ریخته

اره دستت دردنکنه❤

نمیخوام برم ولی خیلی خیره اس اعصابمو بهم ریخته اره دستت دردنکنه❤

کتابا رو صوتی دارم اگر تل داری ایدی بده بفرستم برات

چندتا دوره هم هست

اگ تل نداری کتاب های اشتباهات یک زن و زنان زیرک رو بخون

ببین زنان زیرک قشنگ مال الان توئه

کتابا رو صوتی دارم اگر تل داری ایدی بده بفرستم برات چندتا دوره هم هست اگ تل نداری کتاب های اشتباها ...

مرسی عزیزم تل دارم چندماه باز نمیشه پادکست گوش میدم مرسییی ازت😍❤

چیو بکوبه اخه  الان  والا هر دختری دیدم با کلی پسر به اسم دوست معمولی دوست بوده

منم بهترین دوستام پسرن ینژ رفاقتی ک با اینا دارم با دوستای دخترم ندارم واقعا ته مرامن ولی رل زدن بحثش جداست

منم بهترین دوستام پسرن ینژ رفاقتی ک با اینا دارم با دوستای دخترم ندارم واقعا ته مرامن ولی رل زدن بحث ...

😂😂منظورم رل زدن نبود همون هم صحبت بودن بودن 

بعدم دوست معمولی پسر وجود خارجی نداره 

دوست معمولی پسر دنبال موقعیت مخت بزته عیر معمولی بشه