2777
2789
عنوان

نظرتونه؟💔

221 بازدید | 29 پست

بچه ها تو تاپیکای قبلیم گفتم کراشم اومد جلو و...من اومدم وا ندم گویا بیخیال شد...یکی دو روز بعدش پیام دادم خوب برخورد کرد و گفتی حالی ازم نمیپرسی و...با اینکه کم چت کردیم ولی برخوردش خوب بود دیشب خواب خوبی ندیدم یادم رفت تا الان بهش پیام دادم گفتم ببخشید مزاحم شدم  من خواب خوبی ندیدم من صدقه دادم شمام صدقه بدین گفت مراحمی چشم😐همیننن چرا منو دایورت کرد؟من ک بیخیالش شدم ولی واقعا چرا برخورد اولش اونجوری بود برخورد اخرش اینجوری

ببین سریع سین کرد بعد خودمم دیگه روم نشد بپرسم چشه واقعا😐

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

ولش کن

لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝 
ولش کن

اوهوم قیدشو زدم ولی واقعا بی ادب بود😂

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولله من الان خودم درگیرم  نمیدونم اینکه شک داره خودش بیشتر دوست دارم یا پسر دیگه مشکلشه که نمی ...

اصلا خیلی عجیب غریبن خدایی

این کیه کجا اشنا شدی باهاش؟ من که میگم پسر دور ادم خالی باشه تهش اینه

فامیلمونه...ینی چی؟🙄

بنطرت همین که خیالش راحته پرروش کرده؟اون یارو میدونست این دوست دارم نه خودش چنان کرمی ریختا

شک نکن ک فهمیده اینجوری میکنه جنبه ندارن ک

فامیلتونه قیافه میگیره 

اوهوم شانس منه بقران

هرجااا منو میدید نگام میکرد میخندید من رو نمیدادم اونشب اومد دایرکت مثلا اومدم وا ندم الان زده ب برق مرتیکه اسکل گمشه بابا غقط حرکت امشبش برام سوال شده بود

شک نکن ک فهمیده اینجوری میکنه جنبه ندارن ک

اخه بعد انقدر ناز میارن که ادم به مرحله ای میرسه دیگه حسی بهش نداره میخوادبه غلط کردم بیفته

نمیدونم چرا حتما باید بفهمه با پسری گرم گزفتی تا درست شخ

اوهوم شانس منه بقران هرجااا منو میدید نگام میکرد میخندید من رو نمیدادم اونشب اومد دایرکت مثلا اومدم ...

اینا توقع دارن سریع روی خوش ببینن

من فقط موندم ی سری دخترا میگن دوست عادی دارن چطوری دارن

اخه بعد انقدر ناز میارن که ادم به مرحله ای میرسه دیگه حسی بهش نداره میخوادبه غلط کردم بیفته نمیدونم ...

ببین کلا بیخیالی بهترین جوابه اصلا نیاز نیست با پسری گرم بگیری ک لول خودتو بیاری پایین

ببین کلا بیخیالی بهترین جوابه اصلا نیاز نیست با پسری گرم بگیری ک لول خودتو بیاری پایین

نه بابا امتحان کردم جواب نمیده اینجوری 

میگه خو هست دیگه 5 ماه دیگه هم برم جامو دارم پسری سمتش نیست