2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 48 پست
درکت میکنم من نمیگم مجردا خیلی مشکل دارن ولی باور کن ب اندازه متاهلا نیس متاهل بودن خیییلییی سخته خی ...

همیشه خدا باید خونه تمیز کنم مراقب پدرومادرم باشم بعضی شبها اصلا نمی خوابم مریض باشن باید مهمون داری شش خواهر برادر بکنم بخدا نمی رسم ب کارام،،ولی اگه خونه خودم باشم منم مثل اونا میام سر میزنم کاری براشون انجام میدم ،،البته مراقب از پدرومادرم وظیفمه،،

برای سلامتی پدرم دعا کنید
موافقم . عدالتی وجود نداره . چی شد رفتی دانشگاه شهر اون آقا ؟

واااقعاااا هیچ عدالتی نیس بخدا به هرکی دوست داده بخت خوب و سرنوشت خوب داده به هرکیم دوست داده تنهای و بدبختی گ زجر و غصه و عذاب

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من تمام خواهر برادرام ازدواج کردن موندم تنها با پدرومادر پیر و همیشه مریض،،،گناه امثال من چیه ما حق ...

اخخخخ گفتی چقدر شبیه منی تو منم همه خواهر برادرام ازدواج کردن دوتا داداشم مونده با پدر مادر پیر.... خوبه این دوداداشمم هستن وگرنه دق میکنم بخدا...مادرم سالی 12ماه هی الکی مریض میشه دوهفته میفته رو جا اونایی که ازدواج کردن هی میگن قرص و داروهای مادرمو سر وقت بهش بده شب گوشیتو بزار رو زنگ هواست بهش باشه کار نکنه پیشت یا فلان چرا باید بختم بسوزه بخدا کم اوردم امروز صبح گفتم بیاین به مادرتون برسین مگه هی مادر منه فرض کنین من مردم نوبتی بیاین دیگه بریدم گفتم شوهر میکنم به پسری که دوسش ندارم پیغام میفرستم راضیم از این خونه میرم داداش کوچیکم گفت نکنی بخدا پشیمون میشی لیاقتتو نداره  بخدا اعصاب برام نمونده یادم نمیاد کی خندیدم تف به خونه پدری 

خب شما میگی بدبخت ،،من درکشون میکنم واقعا مثل ما خیلی گناه داریم،،،من باید همیشه میزبان خواهر برادرا ...

وااای دقیقااا  بقیه ازدواج کردن منم شدم میزبان بقیشون وقتی میان باید هی جلوشون دولا راست بشم هی بشورم هی بسابم بخدا انفد جسم وروحم خستس الان پر چشام اشک شد... یبار خواهر بزرگم گفت بخدا کلی تورو از ما خواستن قبول نکردیم ما دوسنداریم تو شوهر کنی دوسداریم وقتی میایم خونه پدری یکی بی منت غذا بزاره جلو دستمون خواستم هزار تا کفر کنم تف به خواهرم... 

وااای دقیقااا  بقیه ازدواج کردن منم شدم میزبان بقیشون وقتی میان باید هی جلوشون دولا راست بشم هی ...

مادرم دهن بینه،،،همیشه ازم ایراد میگیره بخدا من میرم تهران میمونم هی زنگ میزنه بیا مریضم،،هی دعوام میکنه ،،بخدا خستم،،،خدایا تا کی نمیخای نگام کنی

مادرم دهن بینه،،،همیشه ازم ایراد میگیره بخدا من میرم تهران میمونم هی زنگ میزنه بیا مریضم،،هی دعوام م ...

مادرم میشینه جلو پدرم از بدی من میگه پدرم پر میکنه ولی خداروشکر پدر مهربونی دارم مادرم اصلا قدر منو نمیدونه امشب بهش گفتم بحق این شب من بمیرم از دستم راحت شی،،