2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 48 پست
مادرم دهن بینه،،،همیشه ازم ایراد میگیره بخدا من میرم تهران میمونم هی زنگ میزنه بیا مریضم،،هی دعوام م ...

به مولا انگار منی.... مادر منم اصلا قدرمو نمیدونه همش سرم داد میزنه وفلان همه کارهای زندگیشو میکنم بعد انقد با اونای که ازدواج کردن خوبه گناه من چیه مجردم خدا بی رحمه خدا بی انصافه مادرم همیشه منو تو خونه تنها میزاره میره بیرون پیش همسایه ها یا پیاده زوی وقت شام و نهارم بر میگرده اگه چیزی درست نکرده باشم شروع میکنه به بد اخلاقی و بی محلی ونق زدن بعد با داداشم حرف میرنه وقربون صدقش میره محل سگ خدا هم به من نمیزاره پول میخوام میگه برا چته تا در حیاط نمیتونم برم بخدا سه چهار ماه پیش از خونه رفتم بیرون دق کردم بعد میام تو اتاقم وقتی گریه میکنم میگم خدا نمیبخشمت 32سالمه بدشکل و بد قیافه هم نیستم معمولیم

به مولا انگار منی.... مادر منم اصلا قدرمو نمیدونه همش سرم داد میزنه وفلان همه کارهای زندگیشو میکنم ب ...

واقعا شبیه همیم با این تفاوت من تنها خونه ام ولی بابام پول جهیزیه رو بهم داده گذاشتم سپرده دستم خالی نیست در حد نیاز خرید میکنم واسه خودم ،،منم میشورم میپزم نانوایی میرم ،،حرفم ازش می شنوم با سی و چهار سال سن میگه من باید بدونم کجا میری بخدا هیچ جایی ندارم برم فقط خونه داداشم،،بقیه تهران زندگی میکنن هر وقت میان هر کدوم یه هفته میمونن،منم حمالی میکنم،،

برای سلامتی پدرم دعا کنید

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

واقعا شبیه همیم با این تفاوت من تنها خونه ام ولی بابام پول جهیزیه رو بهم داده گذاشتم سپرده دستم خالی ...

خوووش بحالت باز تو خیییلی از من بهتری... پدرت بهت پول جهیزیه رو داده ما تقسیم ارث کردیم سهم منو پدرم برد هزار تومنم دستم نداد گفت اگه سهم میخوای باید از این خونه بری بیرون😭😔

سالهاس هزار تومنم بهم نداده اصلا نمیلینه منو 

مادرمم انقد بدش میاد بهم پول بده خییلیم کم بهم میده بیشتر بعصی از داداشام که ازدواج کردن ماهانه اندکی بهم میدن که جوری نیس بتونم باهاش سرتاپا خودمو نو کنم... بعدم ما خیییییلی پولدار بودیم پدر کتیفم گند زد تو دارایمون الانم بالای یه میلیارد پول تو حسابشه میگه ندارم ولم کن خرج زنای کثیف میکنه میتونم باهات یکم بیشتر درد دل کنم

خوووش بحالت باز تو خیییلی از من بهتری... پدرت بهت پول جهیزیه رو داده ما تقسیم ارث کردیم سهم منو پدرم ...

پدرم مهربونه تمام خانواده خوبن فقط مارمه ک قدر نمیدونه با همه دعوا داره ،،آخر شب میام سایت الان گوشیم باطری نداره

برای سلامتی پدرم دعا کنید