2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 48 پست
هدفت از ازدواج چیه؟؟

زندگی کردن همدم داشتن تنها نبودن ،،پدرومادر تا کی واسه آدم میمونن یه روزی تنها میشیم باید تو سری خور باشی ولی اگه ازدواج موفق داشته باشی خانم خونه خودت میشی

برای سلامتی پدرم دعا کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگی کردن همدم داشتن تنها نبودن ،،پدرومادر تا کی واسه آدم میمونن یه روزی تنها میشیم باید تو سری خور ...

خب داری میگی ازدواج موفق شایداز۱۰۰درصد۱۰درصد ازدواج موفق داشتن اونم شاید همه میسوزنومیسازن یاکه طلاق میگیرن ازدواج تنهاترمیشی مرض اعصابت صدبرابرمیشه

خب داری میگی ازدواج موفق شایداز۱۰۰درصد۱۰درصد ازدواج موفق داشتن اونم شاید همه میسوزنومیسازن یاکه طلاق ...

ازدواج هندوانه دربسته است ،،،آخر باید ازدواج کرد من میگم ب موقش خیلی بهتره،،ب نظر من هرکی زود ازدواج کرده زندگی رو برده

ازدواج هندوانه دربسته است ،،،آخر باید ازدواج کرد من میگم ب موقش خیلی بهتره،،ب نظر من هرکی زود ازدواج ...

کی گفته باااید ازدواج کرد؟؟من۵تاعمه دارم همه متاهلن وبدبخت یکیشون مجرد۳۷سالشه شایدمشکل داشته باشه ولی ب اندازه اونانیس

چراهرکی زودازدواج کنه برده؟؟اول خودم ک بشدت پشیمونم دوم اینکه اطرافم دوستام همسایه هرکی دیدم متاهله میسازه میسوزه 

کی گفته باااید ازدواج کرد؟؟من۵تاعمه دارم همه متاهلن وبدبخت یکیشون مجرد۳۷سالشه شایدمشکل داشته باشه ول ...

خب شما میگی بدبخت ،،من درکشون میکنم واقعا مثل ما خیلی گناه داریم،،،من باید همیشه میزبان خواهر برادرام باشم پذیرایی کنم ،اگه منم متاهل بشم میشم مثل اونا ،ولی الان مثل کوزتم

خب شما میگی بدبخت ،،من درکشون میکنم واقعا مثل ما خیلی گناه داریم،،،من باید همیشه میزبان خواهر برادرا ...

درکت میکنم من نمیگم مجردا خیلی مشکل دارن ولی باور کن ب اندازه متاهلا نیس متاهل بودن خیییلییی سخته خیلی

کی گفته باااید ازدواج کرد؟؟من۵تاعمه دارم همه متاهلن وبدبخت یکیشون مجرد۳۷سالشه شایدمشکل داشته باشه ول ...

من شوهر خواهرهای خیلی خوبی دارم توقع دارم شوهر خودم مثل اونا باشه،،

چ ظلمی مثلا اینکه مجرده؟!! واقعایکی مثل منکه ازدواج کردم چ غلطی کردم فقط پشیمونیه 

تو کامنتم گفتم از این حرفا در جوابم ننویسین... قرار نیس بعد ازدواجم یجور دیگه بسوزونه مارو خدا.... یه بخت معمولی چقدر براش سخته که منع میکنه ازمون میگن ازدواج سنت پیغمبره ولی واسه ما شده ارزو😏😏😏😏