2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 23 پست
بله همین امسال برای مصاحبه خانومه با این که بیمه هم داشت با نمره بالا ردش کردن به مصاحبه نرسید گفتن ...

یکی بهم گفته بود شاید ارفاق کنن 😔😔

من روستا هستم و تا برم شهر ۸ ساعت باید تو راه باشم برا همین خیلی از الان فکر بودم که این همه برم😐

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه چه حیف ...ولی باز احتمال داره سن رو بکنن ۲۶البته احتمالش کمه ....باشه اگه تونستم میپرسم

دستت درد نکنه 

خدا خیرت بده🌹🌹

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
عزیزم باید دقت میکردی  نه متاسفانه هیچ امیدی نیست مدارکت رو تحویل نمیگیرن

از شما هم ممنونم خدا خیرتون بده🌹🌹

یکی بهم گفته بود شاید ارفاق کنن 😔😔 من روستا هستم و تا برم شهر ۸ ساعت باید تو راه باشم برا همین خی ...

ارفاقی در کار نیست 

حالا برو شانستو امتحان کن 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 
نمیدونم رو معدل و سن حساسن متفاضیم زیاد داره  ولی خب باز پیگیری کن

ممنونم از شما هم خدا خیرتون بده🌹