2777
2789
عنوان

فرهنگیان

181 بازدید | 23 پست

سلام کسی هست که تا الان مصاحبه فرهنگیان رو انجام داده باشه یا از اقوامشون کسی باشه که مصاحبه رو انجام داده باشه؟

منظورم دعوت شده نیستان😊

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

بله من مصاحبه انجام دادم 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 
بله من مصاحبه انجام دادم 

شما معلم هستین؟

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما معلم هستین؟

بله

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 
من

ببخشید 

اختلاف سن ۱۳ روز دارم برا ۱۴۰۱ یعنی ۱۳ روز بیشتر دارم امکان داره ببخشن ؟ 

شما تا الان کسی بوده که برا مصاحبه بیاد با این شرایط؟

بله

ببخشید 

من از سن اعلامی برا ۱۴۰۱  که مهر ۷۷ زده ۱۳ روز بیشتر دارم امکان داره ببخشن شما تا الان کسی بوده با این شرایط بیاد برا مصاحبه؟

ببخشید  اختلاف سن ۱۳ روز دارم برا ۱۴۰۱ یعنی ۱۳ روز بیشتر دارم امکان داره ببخشن ؟  شما تا ...

ببخشید من اشتباه متوجه شدم ...من خودم مصاحبه دادم و معلم هستم ولی تا جایی که میدونم قبول نمیکنن چون از شرط های اصلیش هست

خدایا شکرت💫🌱🧡
ببخشید من اشتباه متوجه شدم ...من خودم مصاحبه دادم و معلم هستم ولی تا جایی که میدونم قبول نمیکنن چون ...

خوش به حالتون من فقط ۱۳ روز کم دارم شما کسی رو نمیشناسید که مصاحبه انجام داده باشه ازش سوال کنید یا از دوستاتون بپرسید خیلی برام مهم هست😔

ببخشید  من از سن اعلامی برا ۱۴۰۱  که مهر ۷۷ زده ۱۳ روز بیشتر دارم امکان داره ببخشن شما تا ...

زمان تحویل مدارک یک روز هم بیشتر باشی رد میشی و به مصاحبه نمیرسی 

ببخشید من اشتباه متوجه شدم ...من خودم مصاحبه دادم و معلم هستم ولی تا جایی که میدونم قبول نمیکنن چون ...

بله همین امسال برای مصاحبه خانومه با این که بیمه هم داشت با نمره بالا ردش کردن به مصاحبه نرسید گفتن قانونه تازه طفلک دکتری داشت با ماده ۲۸ شرکت کرده بود 

زمان تحویل مدارک یک روز هم بیشتر باشی رد میشی و به مصاحبه نمیرسی

یعنی هیچ امیدی نیست😔

خوش به حالتون من فقط ۱۳ روز کم دارم شما کسی رو نمیشناسید که مصاحبه انجام داده باشه ازش سوال کنید یا ...

آخه چه حیف ...ولی باز احتمال داره سن رو بکنن ۲۶البته احتمالش کمه ....باشه اگه تونستم میپرسم

خدایا شکرت💫🌱🧡
یعنی هیچ امیدی نیست😔

عزیزم باید دقت میکردی 

نه متاسفانه هیچ امیدی نیست مدارکت رو تحویل نمیگیرن