من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان
ببخشید من از سن اعلامی برا ۱۴۰۱ که مهر ۷۷ زده ۱۳ روز بیشتر دارم امکان داره ببخشن شما تا ...
زمان تحویل مدارک یک روز هم بیشتر باشی رد میشی و به مصاحبه نمیرسی
ببخشید من اشتباه متوجه شدم ...من خودم مصاحبه دادم و معلم هستم ولی تا جایی که میدونم قبول نمیکنن چون ...
بله همین امسال برای مصاحبه خانومه با این که بیمه هم داشت با نمره بالا ردش کردن به مصاحبه نرسید گفتن قانونه تازه طفلک دکتری داشت با ماده ۲۸ شرکت کرده بود
نه متاسفانه هیچ امیدی نیست مدارکت رو تحویل نمیگیرن