2777
2789
عنوان

کسی گربه داره

90 بازدید | 18 پست

چطور ازش نگهداری می کنید میشه عکسشو بزارید

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دارم هیچی عادی الان میزارم

من عاشق گربه هام 

یه دختر پر انرژی مغرور فروردینی🤪🤪روانشناس هستم👸👸یه پاترهد و استاروارزفن .عاشق فیلم و کتابم. Albus:Lily, after all this time? severus: Always 

من هاپو دارم😍😍

گربه دوس ندارم

بی محبته😉🙈🤪🤪

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
یع گربه پاهاش اسیب دیده بود بردیم دکتر اوردیم خونه بهش رسیدیم خوب شده دیگه نمیره میندازیمش بیرون باز ...

اخی گناه داره نندازین بیرون هوا سرده

یع گربه پاهاش اسیب دیده بود بردیم دکتر اوردیم خونه بهش رسیدیم خوب شده دیگه نمیره میندازیمش بیرون باز ...

نندازین بیرون سردهههه🥺

مرا عهدیست با شادی ،  که شادی آنِ من باشد   
من هاپو دارم😍😍 گربه دوس ندارم بی محبته😉🙈🤪🤪

وااای گربه‌ی منو ندیده‌بودی مثل چی لوس بود 😍😍

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خیلیم بامحبتن😒🥴

نههههه🥴🥴💔💔😂😂

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊
وااای گربه‌ی منو ندیده‌بودی مثل چی لوس بود 😍😍

بله عشقم

لوس هستن

بامحبت و وفادار نیستن 🙈🙈💔❤️😂

بله عشقم لوس هستن بامحبت و وفادار نیستن 🙈🙈💔❤️😂

هستن به خدا🥺من هم سگ نگه داشم هم گربه. سگا هوش هیجانیشون بیشتره براهمین راحتترمیتونن علاقشونو نشون بدن. ولی گربه ها هم با زبان بدن نشون میدن دوس داشتنشونو😻

مرا عهدیست با شادی ،  که شادی آنِ من باشد   
اخی گناه داره نندازین بیرون هوا سرده

چشم نمیندازیم بیرون 

ولی من کلا دوست ندارم حیوون تو خونه باشه هیچ حیوونی ....

دیروز درو بستیم بره هی چنگ مینداخت به در بیاد تو ماهم دلمون نیومد اذیت بشه باز کردیم بازم اومد تو