2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم همش دعوا داره

427 بازدید | 35 پست

خخخ نمیفهمم چشه اصلا . 

یه مدت خیلی خیلی اذیتم کرد همه رو علیه من پر میکرد و باهام بد رفتاری میکرد به حدی که بقیه خودشون باهاش دعوا کردن و گفتن مقصر خودتی

الان خونه پدر شوهرم اومده بمونه مادرشوهرم فوت کرده و نوبتی میایم پیش پدرشوهرم . 

منم باید دیدن پدرشوهرم بیام هر دو سه روز یکبار چون همسایه ایم اگر نیام گلگی میکنه . وقتی میام خواهرشوهرم همش اخم کرده و تیکه میندازه من اهمیت نمیدمو و خودمو با چیز دیگه مشغول میکنم 

اما موندم چرا داره خودشو عذاب میده

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه قابلمه داشتم اینجا اومده تو اتاق اوردتش یه پلاستیکم اورده میگه قابلمتو ببر بذارش تو پلاستیک که قالی مامانم کثیف نشه 

حالا اصلا قابلمم کثیف نبود زیرش !! 

محلش نذار. بذار با خودش درگیر باشه همش

دقیقا با خودش درگیره همه هم باهاش قهر کردن

یه قابلمه داشتم اینجا اومده تو اتاق اوردتش یه پلاستیکم اورده میگه قابلمتو ببر بذارش تو پلاستیک که قا ...

خا چن سالشه

چهار سال خواننده ی خاموش بودمهر وقت دیدی حق با تواه ریپ نزن مرسییی😅😅 هر کجا دیدی تاپیک جالبه تگم کن😃😃
حسوده

والا فک میکنه زمانی که من میام اینجا بمونم پدرش ملیون ملیون پول بهم میده 

کلا میترسه نکنه چیزی به من برسه خدا شاهده من اصلا چشمم دنبال مال و اموال اینا نیس

نگاهش نکن کا اخماشو نبینی فقط با پدرشوهرت حرف بزن با خواهرشوهرتم در حد ضروری حرف بزن فقط. خودش اینج ...

من فقط سلام و خداحافظ میگمش . اره اصلا نگاش نمیکنم کلا تو دنیای خودشه