2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم همش دعوا داره

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 35 پست
خب نمیشه نرم اونسری نیومدم پدرشوهرمو پر کرده بود که میبینی عروست نمیاد و ... کلا چه برم چه نرم میخوا ...

خیلی مودب و با احترام باهاش صحبت کن.

شاید مشکلی داشته باشه.

یا ازت چیزی بدل گرفته نمیتونه بگه،خودت ازش بپرس.مشکل ما آدما اینه که باهم حرف نمی‌زنیم تامشکلاتمونو حل کنیم فقط از رفتار همدیگه چیزهایی که می‌بینیم و دوست داریم برداشت کنیم،برداشت میکنیم

میدونی شایدم فکر میکنه مادرش قبل مرگش بهت چیزایی داده که به اونی که دخترشه نداده میخواد اینبار قبل مرگ باباش اینطوری نشه.

بخاطر همون حسودی میکنه.

ولی شما باخودش صحبت کن نرن و لطیف وبا احترام.اگه چیزی دستت نیومد.

خیلی باهاش برخورد نداشته باش ،سعی کن پیشش نباشی، یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه سلام خداحافظ و تمام.

روانیه

اره بخدا دقیقا داره تلاش میکنه صدامو دربیاره میبینه من ساکتم هی بیشتر تلاش میکنه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی مودب و با احترام باهاش صحبت کن. شاید مشکلی داشته باشه. یا ازت چیزی بدل گرفته نمیتونه بگه،خودت ...

میدونی قشنگم ‌... من اوایل همین کارو کردم . یبار باهاش حرف زدم چند سال پیش . بهش گفتم مشکلی داری ازم ناراحتی یا چیزی یهو گفت نه اصلا . و دوباره رفتارای بدش شروع شد .

زمانی که بهت احتیاج داشته باشه خوبه باهات مثلا اون موقع براش خیاطی میکردم رایگان ‌. باهام خوب شد . بعد که کارش تمام شد اخلاقش عوض شد ! همش طعنه نیزد تیکه مینداخت . 

مادرش خدا بیامرز اخلاقشو میشناخت جلو اون خیلی حرفا رو نمیزد اما من محرم اسرارش بودم . وقتی میبینه فامیلاشون بهم احترام میذارن یا ازم تعریف میکنن یهو گر میگیره و جلو رو خودم میخواد رایشون رو بزنه ! 

الان مهمان براش بیاد حتی خواهر خودش ! همین که پاشو از در گذاشت بیرون شروع میکنه پشت سرش حرف زدن ! 

میخواد همه رو بد جلوه بده که خودش بشه ادم خوبه !!! خب اینجوری نمیشه که 

من جای خودمو دارم اونم جای خودشو . قرار نیست که من جای اونو پر کنم .

خیلی مودب و با احترام باهاش صحبت کن. شاید مشکلی داشته باشه. یا ازت چیزی بدل گرفته نمیتونه بگه،خودت ...

البته اینم بگم خیلی میترسه بهش ارث کم برسه . همه کاراش و اینکه میخواد همه رو بد نشون بده بخاطر اینه که پدرش به این بیشتر از بقیه بده . 

خب بنظر من اگر رو راست با پدرش صحبت کنه خیلی خیلی بهتره ‌. بگه نیاز دارم بگه مشکل دارم 

به من ارث اونا ربطی نداره اما من ذره ای چشمم به مال اونا نیست اصلا

البته اینم بگم خیلی میترسه بهش ارث کم برسه . همه کاراش و اینکه میخواد همه رو بد نشون بده بخاطر اینه ...

سلام عزیزم میترام. لطفا توی واتساپ بهم پیام بده

بقیه علمِ زندگیه منو ندارن... عشقِ و آرزوی زندگیه منو دارن✌️🤗
البته اینم بگم خیلی میترسه بهش ارث کم برسه . همه کاراش و اینکه میخواد همه رو بد نشون بده بخاطر اینه ...

خوب خداروشکر ۱دلیلش مشخص شد.

خوب اگه یه دلیل دیگش اخلاقش باشه. 

میتونه دلایل دیگه ای هم داشته باشه.

مثلا اینکه بزرگتره و دوست داره احترامی که مثلا به مادرشون میزاشتی به این هم بزاری ،مثل همون خیاطی کردن.

یا کارای دیگه براش انجام بدی،محرم بدونیش  و هم کمک دستش باشی.

دلیل دیگشم میتونه:

احترامی باشه که از بقیه خصوصا از طرف فامیل همسرش دریافت نکرده باشه.

چون اینطوری میخواد بگه که اون از تو سر تر،بهتره ،

عروس چندسال پیشه خیلی چیزا و کارارو  بهتر از تو میدونه

یاشاید مادرشوهر بهتریه .توقع داره مثل مادرشوهرها باهاش برخورد کنی و احترام بزاری چون خیلی ازت بزرگتره.

(چون خودت گفتی هرکی ازت تعریف میکنه میخواد رایشو بزنه )

ولی مطمئن باش ،من مطمئنم این طور آدما خیلی حساسن از این نظر که یه جایی ازت توقع احترام یا رفتار خیلی خوبی که باب میل خودش باشه ازت دریافت نکرده و چون قبلا خودش هم عروس خانواده ای بوده و سرش اومده،ازت کینه بدل گرفته و بد رفتاری میکنه.

شما بازم به خانومیت ادامه بده،بهش احترام بزار، جوابشو برنگردون، درمقابل حرفا و کاراشم خودتو بزن به نشنیدن

اونیکه آخراز همه رام و آروم میشه خودشه.