بعد مدت طولانی با یکی وارد رابطه شدم و حس خوبی نسبت بهش دارم اما خیلی بد بین و شکاک شدم دائم فک میکنم این شخص هم مثل شخص های قبلیه و اون لحظه که درگیر حس خوبم یادم میافته و کلا حالم گرفته میشه عذاب وجدان میگیرم و حس میکنم با بغل کردن و بوسیدنش اعتماد ب نفسمو پایین میارم با اینکه عیبی تو صورتم ندارم اما دائم حس میکنم زشتم و وقتی ازم تعریف میکنه حس میکنم مسخرم میکنه چیکار کنم دارم دیوونه میشم...
بهتره فاصله شکست عشقی با شروع رابطه بعد حداقل یک سال باشه . البته این بستگی به عمق رابطه داره. شاید هنوز شکست قبل رو با خودتون حل نکردین. واینکه دید مثبت اول مطمئنن به دست نمیاد .
بعد ۲ سال وارد رابطه شدم ولی واقعا میترسم دائممیگم نکنه اینم بره نکنه سرد شه نکنه.....
خوب ترس از شکست مجدد داری. بهتر بود برای موردای قبل چند جلسه روان درمانی یا مشاوره میگرفتید. الان یه کاغذ بزار و روی کاغذ معایب و مزایای افکار نگران کنندت رو بنویس. چقد فایده داره این نگرشتون به داستان؟
چجوری درست کنم...مثلا رفتیم کافه من یهویی بود بیرون رفتنم بدون ارایش بودم چن تا دختر میز بغلی گفتن پسره ریده با سلیقش خندیدن خیلی دلم شکست و میخاستم اب شم برم زیر زمین...
خوب ترس از شکست مجدد داری. بهتر بود برای موردای قبل چند جلسه روان درمانی یا مشاوره میگرفتید. الان یه ...
مشاوره رفتم خیلی سخت بود افسردگی گرفته بودم چون خیلی باهام بد حرف میزد و من دوسش داشتم هیچی نمیگفتم اخرشم جدایی شد برای همین این اقا ک رفتارش خوبه باهام دائم حس میکنم مسخرممیکنه در حالی ک اون تهرانه من کرج دوساعت تو راهه ک بیاد همو ببینیم و وقت بگذرونیم ولی من میگم همش دروغه....
واقعا چرا دوس نداری آخه ؟؟؟خیلی جذابی ک تمامه دخترا خوشگل و دوس داشتنی هستن خدایی با خودت این ...
مثلا من ۱۵ کیلو کم کردم و اندامم واقعا عالی شد قدمم بلنده همه دوستام تعریف میکنن ولی یکی دو نفر میگن لاغر شدی زشت شدی دماغت گنده شده جوش زدی و و و کاش چاق بودی بهتر بودی اصلا شبیه عکسات نیستی و حرف و تعریف بقیه رو همین حرفا نابود میکنه خیلی گوشه گیر شدم حس بی خاصیت بودن دارم