2777
2789
عنوان

چرا اینجوری شد

151 بازدید | 21 پست

هم باید مردمی که حرف دربیارن رو تحمل ‌‌کنم هم فامیلامون رو که از صد تا مردم بدتر دارن پشت سرمون حرف میزنن و راحت  بدمون رو میگن آبرومون رو بردن دارن زندگیمونم ازمون میگیرن ما که با فامیلامون رفت و آمد نداریم خونشون نمیریم حرف نمیزنیم با هاشون دشمنی نداریم تازه وقتی یه اتفاق خوب براشون میفته از ته دل خوشحال میشیم براشون اما اونا........ تنها یه گوشه داریم زندگیمونو میکنیم دیگه چرا دارن زندگیمونو ازمون میگیرن

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

وقتی به چپ و راستتون منتقل نمیکنین همین میشه دیگه 

نوشابای سابقدونم یه سر به پیجم بزنین کلی لباسای خوشگل میزارم با قیمتای مناسب و کیفیت عالی لطفا فالو کنین لهنتیای جاذاب  اینم لینکelif_shop73پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم    هنوزم پنجاه تومنمو پس نگرفدم  تاپیک جنجالی و نوشابا کش دیدی تگ کن عین جن بو داده ظاهر میشم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقد مهمه کم محلی کنید بهترین چیزه

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  

اشتباه ما اینه که فک میکنیم اگه با کسی کاری نداریم اونا ام با ما کاری ندارن در حالی که اینطور نیست اونا کارمون دارن    راه حل من به یه ور گرفتن همه چیز است و کار خودمو میکنم چون مردمم کار خودشونو میکنن و به هر حال یه چیزی از توش درمیارن 😒

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑
تنها راهش اهمیت ندادنه

هر چقدر کم اهمیتی میکنیم خوشحال تر میشیم اونا بدتر میکنن انگار دشمن خونیشونیم 

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
هر چقدر کم اهمیتی میکنیم خوشحال تر میشیم اونا بدتر میکنن انگار دشمن خونیشونیم 

خوب دیگه یا باید یکبار دعوا کرد نشوند سرجاشون یا ساکت شد و اهمیت نداد بدرک بذار هرکار دوست دارن بکنن تو کار خودتو بکن.

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اشتباه ما اینه که فک میکنیم اگه با کسی کاری نداریم اونا ام با ما کاری ندارن در حالی که اینطور نیست ا ...

یعنی اینقدر براشون سخته که سرشون تو زندگی خودشون باشه ؟

اشتباه ما اینه که فک میکنیم اگه با کسی کاری نداریم اونا ام با ما کاری ندارن در حالی که اینطور نیست ا ...

دقیقا منم فکرکردم اگه سرم به زندگی خودم باشه بقیه شعورشون میرسه مراعات کنن  اما یه حروم.زاده مادرشوهرم شده که با قانون جنگل بزرگ شده انگار  زندگی خصوصی نمیدونه یعنی چی 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

شاید باورت نشه ولی بله براشون سخته و نمیتونن اگه کاری به کارشون نداشته باشی اتفاقا بدتر لج میکنن و میخوان بدونن چیکار میکنی 😶😐

اگه جوابتو ندادم به این نتیجه رسیدم که در برابر فهمیدن مقاومی  😑

بعضیا مشکل روانی دارن دست خودشون نیست یه روانیشو من دارم متاسفانه . تف به روش

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

خوب دیگه یا باید یکبار دعوا کرد نشوند سرجاشون یا ساکت شد و اهمیت نداد بدرک بذار هرکار دوست دارن بکنن ...

بله حرفت درسته باید بدجوری جلوشون رو بگیرم چه با تهدید یا شکایت نشد تلافی کارشون رو سرشون درمیارم