2777
2789
عنوان

پاسپورت

149 بازدید | 27 پست

من برای یه چیز دیگه از پدرم امضا اثر انگشت گرفتم زیرشم نوشته رضایت کامل دارم اگه اونو ببرم نشون بدم و بگم پدرم شیراز و اینا هشت این برگه رو پست کرده برام حتی میتونید باهاش صحبت کنید اونوقت به نظرتون پاسپورت میدن بهم! 😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه

باید پدرت رضایتشو محضری مهر و امضا بده 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خیلی حس بدیه محدود بودن...

قانون بیخودیه بنظرم

من پسرم هرجا مسافرت نزدیکای مرز باشه وقتی میرم پاسمم همرامه شاید یهو بسرم زد برم اونور یسر برگردم اگر مرز زمینیشون باز باشه

××× کاربر آقا هستم ×××    همه میمیرن ولی همه زندگی نمیکنند...
خیر نمیدن تا ۱۸ سالگی پاسپورت خانوادگی میدن جدا بهت نمیدن  الان چته تو فکر رفتن افتادی

پاسپورت خانوادگي ديكه نداريم

به دختر زير ١٨ پاس جدا ميدن اما با اجازه پدر 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 
خیر نمیدن تا ۱۸ سالگی پاسپورت خانوادگی میدن جدا بهت نمیدن  الان چته تو فکر رفتن افتادی

پاسپورت خانوادگی میدونی چند دهه هست منسوخ شده 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 
خیلی حس بدیه محدود بودن... قانون بیخودیه بنظرم من پسرم هرجا مسافرت نزدیکای مرز باشه وقتی میرم پاسم ...

خیلی حس بدیه منم میخوام برم ولی باید صبر کنم زجر بکشم... 🥲😔

واقعا در عجبم که هنوز میگن دختر بالای ۱۸ احازه پدر میخواهد 

حداقل گوگل کنید کاری نداره 

چرا آنقدر جواب غلط میدید 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود