2777
2789
عنوان

پاسپورت

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 27 پست
خیلی حس بدیه منم میخوام برم ولی باید صبر کنم زجر بکشم... 🥲😔

کجابری چندسالته؟

من منظورمه برم یه سُک سُک کنم برگردم نه اینکه برای موندن

××× کاربر آقا هستم ×××    همه میمیرن ولی همه زندگی نمیکنند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجابری چندسالته؟ من منظورمه برم یه سُک سُک کنم برگردم نه اینکه برای موندن

هفده سالمه یه ساله با یه نفر دوست شدم ولی خانوادم نمیزارن باهم ازدواج کنیم با هم اون ترکیه زندگی میکنه منم میخوام برم اونجا برای همیشه بمونم

خب درسم نباشه چیزی نمیشه نهایت بری ترکیه میشی رقاصه برده جنسی و .... اینارو میگم چون رفتم و میدونم ک ...

خب من نامزد دارم درواقع. اون ترکیه زندگی میکنه منم میخوام برم اونجا باهم ازدواج کنیم چون خانوادم نمیزارن باهاش ازدواج کنم

هفده سالمه یه ساله با یه نفر دوست شدم ولی خانوادم نمیزارن باهم ازدواج کنیم با هم اون ترکیه زندگی میک ...

خب پس خدارو شکر اینجا اون قانون خوبه

منو باش خیالات درستی میکردم

۱۷ سال اخه چقدر ساده این اون اگر میخواستت میومد اینور هرجور شده میبردت طرف داره عشقو حال میکنه تو...

××× کاربر آقا هستم ×××    همه میمیرن ولی همه زندگی نمیکنند...
خب من نامزد دارم درواقع. اون ترکیه زندگی میکنه منم میخوام برم اونجا باهم ازدواج کنیم چون خانوادم نمی ...

وقتی خانوادت نمیزارن یعنی نامزدت نیس و دوستته بعدم اگر رفتی اون آقا اصلا خودش کرد کسی نمیشناستت چی اونجا میشی همونایی ک گفتم اگر واقعا میخوادت کارتو راست دیس کنه عقدت کنه تا اگر اقامت داشت ب توهم اقامت بدن

ب حرف کسی ک اینجوری میگه اعتماد نکن نهایت بری بشی ... بشین زندگیتو خودت بساز فعلا بچه ای سرت ب سنگ ن ...

اگه خانوادم اذیتم نمیکردم اینجوری نمیشد خودشون دارن مجبورم میکنن همچین کاری کنم 

اگه خانوادم اذیتم نمیکردم اینجوری نمیشد خودشون دارن مجبورم میکنن همچین کاری کنم 

من موندم چه اذیتی الان تا خانواده ها یکم ب بچه گیر میدن و سختگیری میکنن بخاطر جامعه س نباید اینجوری کرد 

سختگیری زیادم خوب نیس با منطق حرف بزن باهاشون 

هیچ کس بد بچشو نمیخاد

من موندم چه اذیتی الان تا خانواده ها یکم ب بچه گیر میدن و سختگیری میکنن بخاطر جامعه س نباید اینجوری ...

اذیتشون همش اسم درس رو میارن تا میخوابم فحش میدن تا میرم بیرون هر دو ماه یه بار فحش میدن. همش بری زیر خاک بری زیر ماشین و..... 

اذیتشون همش اسم درس رو میارن تا میخوابم فحش میدن تا میرم بیرون هر دو ماه یه بار فحش میدن. همش بری زی ...

اینا دیگ عادیه 

هر خانواده ای دوست داره بچه ش ب جایی  برسه بنظر من همچین هم نیست فکر شما بچگانه س سعی کن خودتو متفاوت کنی