2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سال ۹۷ جراحی کردم

چجوری بود عملش میشه توضیح بدی؟من دودفعه عمل ابسه شدم این دفعه اخری اول شهریور بود خوب نشده ابسم انگار ورم کرده

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...

اولش خوب بود حالا یکسال دوباره عود کرده و به شدت اذیتم میکنه..بعد عمل مراقبت زیاد میخواد باید یبوست نشی کار سنگین و وزن بالا همیشه غذاها پر فیبر ...و گرنه همیشه عود میکنه

آبسه پری آنال ؟؟حالا دکتر گفته فیستول شده ؟

اره ابسه پری انال.نه دکتر نکفته خودم حس میکنم.اخه جای عملم متورم شده.قرصم بهم نداده که عفونت خشک شه میگه خودش باید خارج شه.به شما قرص چرک خشک کن ندادن؟

کلا عملش سختیش.چجوری بود؟از کجا فهمید فیستوله

خب عمم اومده بود پیشش حالش یه مدت بد شد بردنش دکتر چ اینا فهمیدن فیستول داره زخم شده بود بعد بردنش برا عمل یه مدت نمیتونه بره دستشویی از ایزی لایف استفاده میکرد تا خوب بشه فیستولم باید با بتادین شستوشو بدن تا خوب بشه عملشم یکم کوچولو سخته

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
خب عمم اومده بود پیشش حالش یه مدت بد شد بردنش دکتر چ اینا فهمیدن فیستول داره زخم شده بود بعد بردنش ب ...

سنش زیاده که ایزی لایف میکردنش؟

سنش زیاده که ایزی لایف میکردنش؟

۸۲ ولی خب روی پای خودشه میگم نمیشه بره دستشویی توی اون موقع

چاوکمید❤️                                                                     ما از تبار بغضیم ، آسودگی روا نیست
اره ابسه پری انال.نه دکتر نکفته خودم حس میکنم.اخه جای عملم متورم شده.قرصم بهم نداده که عفونت خشک شه ...

آبسه چون پوست ندم نیاز به آنتی بیوتیک نداره روزی دوبار توی تشت آب گرم با چند قطره بتارین بشین دامن نخی بدون لباس زیر بپوش 

آبسه چون پوست ندم نیاز به آنتی بیوتیک نداره روزی دوبار توی تشت آب گرم با چند قطره بتارین بشین دامن ن ...

دوماه از عملم میگذره اخه.دکترتم گفت دیگه نیازی نیست تو تشت بشینی.همون جای زخمم عفونت کرده اخه.