2777
2789
دوماه از عملم میگذره اخه.دکترتم گفت دیگه نیازی نیست تو تشت بشینی.همون جای زخمم عفونت کرده اخه.

عزیزم درخواست دوستی منو قبول میکنی مربوط به اون آقایی ک با دارو‌گیاهی فیستولتونو درمان کرد سوال دارم😭😭

دوماه از عملم میگذره اخه.دکترتم گفت دیگه نیازی نیست تو تشت بشینی.همون جای زخمم عفونت کرده اخه.

عزیزم میشه لطفا جواب منو بدین ؟ درمورد اون دارویی ک‌مصرف کردین یکم صحبت میکنید منم میخوام استفاده کنم ولی میترسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با داروي دست ساز خوب شدم گياهيه.

من قبلا ابسه عمل کردم

یک ماه پیش درد داشتم و سوزش

خلاصه رفتم گیاهی و...

تا اینکه با مدفوعم خون دیدم دیگه رفتم پزشک 

سونو گفت ابس چند وقت بعد صبرکردم راهش شاید باز بشه نشد

ی جراح دیگه رفتم گفت فیستوله

مگه فیستول راه نداره به بیرون؟

من قبلا ابسه عمل کردم یک ماه پیش درد داشتم و سوزش خلاصه رفتم گیاهی و... تا اینکه با مدفوعم خون دی ...

از من دفعه دوم كه عمل شدم بسته نشد فيستول شد.

اين بيماري هم طوريه كه با يه بار يبوست دوباره مبتلا ميشي.خدارو شكر من فعلا خوب شدم مشكلي نداره اميدوارم ديگه سراغم نياد .ولي امروز يبوست بودم يكم مخرجم ترك برداشت😭

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
شما علایم فیستولتون چطور بود یک راه به بیرون باز شده بود؟

من ابسمو دفعه اول عمل كردم خوب شد دوباره بعد يكسال عود كرد باز عمل كردم ولي ديگه راهش بسته نشد و همون فيستول شد😭

من ابسمو دفعه اول عمل كردم خوب شد دوباره بعد يكسال عود كرد باز عمل كردم ولي ديگه راهش بسته نشد و همو ...

منم یبار عمل کردم الان تو ام ار ای یه چیزی دیده شده

ولی دکتر میگه ابسه نیس

فیستولم نمیتونه باشه

حس سنگینی دارم اون قسمت 

منم یبار عمل کردم الان تو ام ار ای یه چیزی دیده شده ولی دکتر میگه ابسه نیس فیستولم نمیتونه باشه ح ...

پس چي ميتونه باشه؟نگفت چيه؟