2777
2789
عنوان

نامزد😒

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 93 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی لجبازه زنگ میزنم جواب نمیده بعدش بهش میگم زنگ زدم جواب ندادی میگه کار داشتم😑 موقعی که قهر میک ...

پس ولش کن

ب نظرم یه مدت دورش نباش بهش پیام نده بذار ترس از دست دادن تورو داشته باشه

شما همش دورش بودی قهر کرده هم بهش زنگ زدی مطمین هست ک نمیری .

بهترین کار اینه الان

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
اسی تو ۲۰ روزه پیام دادی دو روز تحمل کن پیام نده نگران میشه خودش پیام میده

نه 20 روز یه سره پیام ندادم تواین 20 روز سه بار فقط پیام دادم و چن بار زنگ زدم 

خدایا میشه عشقمو برگردونی🥺💔

ببین ممکنه همسرت بسیار کینه ای باشه و یا حتی بسیار سرد 

توو زندگی گذشت خیلی مهمه . نهایتا یه هفته باید قهر میکرد ....

اینطوری تو جرات اشتباه کردنم نداری توو زندگی .

اگر خودتو جراتشو داری و میتونی یه تصمیم قطعی بگیر و حتما با مشاور مشورت کن 

از 1480 مشاور رایگان نلفنی هم میتونی استفاده کنی 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
تماس بگیر باهاش.... ازش معذرت خواهی کن حالا چه مقصر هستی یا نیستی کوتاه بیا...بگو حق تو بود..بعدم حر ...

بهش زنگ بزنم یموقع کار داشته باشه جواب نده ناراحت میشم

بهش پیام بدم؟ 

میشه شما تایپ کنید من کپی کنم اخه اینجور مواقع استرس میگیرم نمیدونم چی تایپ کنم😔

درسته ولی اگه مقصر خودم بودم چی؟ 

اقا مقصر تویی من نمیگم نامزدت مقصر بوده ولی وقتی توچندین بارپیشقدم شدی اون دلش نیومد باتوآشتی کنه بهترین راه بااینجور اشخاصی مقابله ب مثله.بقول اون دوستمون توام وانمودکن ک دیگه برات مهم نیس قهرباشه یانه یجوری نشون بده ک خوشحالی .چ معنی میده ادم 20روزقهرباشه.منوشوهرم دعوامون میشه همیشه بعدنیم ساعت میادازدلم درمیاره منم کشش نمیدم واشتی میکنی.نازکشیدن مخصوص مردهاس ن همیشه ولی اکثرمواقع چرا

وخدایی که دراین نزدیکی است❤
اهان خوب خداروشکر  چون گفتم اگر دوستی دعوات کنم ک خودت بابتش ناراحت کردی  عزیزم حالا ک ج ...

بله درسته😔

ولی دیگه خسته شدم هرموقع من قهر میکردم یکاری میکرد باهاش آشتی کنم

اولین باره قهرش انقدر طول کشیده 

نمیدونم منتظر چی هست که بهش بگم😔

ببین روان شناسهامیگن ک دراینطورمواقع فرصت تنهابودن ب مرد بده اینقد پاپیچش نشو تودوسه بار برو سمتش اگ ...

نه من همیشه قهر میکنم و اون یکاری میکنه از دلم دربیاره ولی ایندفعه اولین باری هست که اون قهر کرده و انقدر طول کشیده

شدید لجبازه 

اووووه اوووووه  پس حق داره نامزدت  منم میگم کار بدی کردی وقتی اونا بهت کاری ندارن چرا پا ...

خب خوشم اومده بود 

خودشم خیلی تاکید کرد که نزارم گفتم باشه نمیزارم بعد دید گذاشتم گفت خیلی سرخودی توقع داری حرفت و گوش بدم