2789
عنوان

خیانت

221 بازدید | 24 پست

شماره زنی رو که شوهرم بهش شماره داده بود پیدا کردم جلوی خودشو مادرش بهش زنگ زدم زنه همه چیزو گفت گفت که شوهرم بهش شماره داده با هم حرف میزدن من قبلا شک کرده بودم بهش میگفتم به جون بچم قسم میخورد که خیانت نمیکنه 

اخه ادم به جون بچش قسم دروغ میخوره مگه میشه بچش براش مهم نباشه زنگ زدم به بابام که بیاد دنبالم میگه اگه بیایی بچتو نمیتونی با خودت بیاری اخه من چجوری بچمو ول کنم

هیچوقت پشتم نبوده اینام فهمیدن من نمیتونم جایی برم خیالشون راحت شده بگین من چیکار کنم دارم دق میکنم دلم برا بچم میسوزه😔😔😔😔

لطفا برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین ممنون😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بردار بچتم ببر بیرون نمیندازنش که  بالاخره نوشونه

اون از این میترسه که من طلاق بگیرم از ترس ابروش

من جایی که بچمو نخان نمیرم

من واقعا نمیدونم باید چیکار کنم نه اینجا جایی دارم نه خونه بابام

یعنی شوهرت پشیمون نیس اصلا ..تاچه حد بوده

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

ای بابا چه بد وضعیه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
یعنی شوهرت پشیمون نیس اصلا ..تاچه حد بوده

نه اصلا زیر بار نمیره فقط انکار میکنه چند سال بود میدونستم اینکارارو میکنه فقط نمیتونستم ثابت کنم الانم که همه چیز با مدرک بهش نشون دادم بازم میزنه زیرش 

نمیدونم تا چه حد بوده 

نه اصلا زیر بار نمیره فقط انکار میکنه چند سال بود میدونستم اینکارارو میکنه فقط نمیتونستم ثابت کنم ال ...

خیلی ناراحت شدم ..ان شاالله خدا هدایتش کنه فقط خیلی مواظب روحیه بچت باش هرجا رفتی هرکار کردی از خودت جداش نکن 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
خیلی ناراحت شدم ..ان شاالله خدا هدایتش کنه فقط خیلی مواظب روحیه بچت باش هرجا رفتی هرکار کردی از خودت ...

نمیتونمم جداش کنم بدون بچم نمیتونم نفس بکشم

عزیزم بمون ولی چیزی نداره بزنه به نامت حداقل از نظر مالی خودت تامین کن بعد با بچت برو زندگی مستقل درست کن البته اگه میدونی شوهرت درست بشو نیست منم چند ساله صبر کردم تا فرصت مناسب وبرم