2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 46 پست

بعد گفتم پس من میگم بنویس گفت باشه،گقتم بنویس جریان این عکس ها چیع دیدم نوشت زهرا خانم جریان این عکس ها چیه گفتم من نگفتم بنویس زهرا خانم رمزی حرف نزن بنویس جریان چیه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بعد کمی توضیح چرت داد ب من منم حرفی نزدم گفتم خب باشه بذار من ی پیام بهش بدم گفت نه حرف بدی نزنی خوا ...

حس میکنم سر کاریه.اخه اون گفته اره دختره بعد شما خیلی ریلکس میگی نمیدونم خیانت هست یا نه.نه نیست عزیزم .شما راحت باش

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بعد بهم گفت میبرمت باهاش حرف بزن گفتم باشه من میرم ب این خانم بگم چی از جون نامزد دوزاری من میخاید 😶😶گفت من دوزاری ام گفتم نه پس فک کردی هنر پیشه ای واقعا

الان خیلی اعصابم خرده ذهنم درگیر چ غلطی کنم 😶

حسم میگه باهاش رابطه داره خونسرد باش ی مدت اصلا بهش گیر نده خیلی عادی باش ک خیالش راحت باشه کارشو انجام بده زیر نظر بگیرش بعد بزنش تو دیوار

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
حس میکنم سر کاریه.اخه اون گفته اره دختره بعد شما خیلی ریلکس میگی نمیدونم خیانت هست یا نه.نه نیست عزی ...

بخدا سرکاری نیست ،من کلا بهم ریختم امروز هم بحث داشتیم

بخدا سرکاری نیست ،من کلا بهم ریختم امروز هم بحث داشتیم

اگه عقد نکردی پس چرا میختو محکم نمیکوبی.کسی که انقد گستاخانه میگه اره دختره پس بدون خیلی هفت خطه..پس لطفا عاقلانه تصمیم‌ب ازدواج بگیر

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

حسم میگه باهاش رابطه داره خونسرد باش ی مدت اصلا بهش گیر نده خیلی عادی باش ک خیالش راحت باشه کارشو ان ...

من کلا از تایپ کردنش فهمیدم ،وقتی نوشت زهرا خانم فهمیدم داره بهش کد میده،دیگ هم نذاشتم براش پیام بنویسه