2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 46 پست
عقد نه،افرین خودشه رفت ،منتها از فرودگاه برگشت و نامزد کردم

خیییییییییییلی دل مهربونی داری و ساده ای

یکم بیشتر فکر کن ی ازدواج ناموفق داشتی  دیگه نزار بازم زخم بخوری 

تو الان محتاط تر باید عمل کنی زودی عاشق شدی ک نباید ازدواج کنی

بنظرم مجرد موندنت خیلی بهتره تا خدای نکرده ی مشکلی پیش بیاد و باز زندگیت بهم بخوره 

نمیتونم قضاوت کنم چون در شرایط ن شما ن اون آقا نیستم فقط میتونم بهت بگم با چشم باز تر انتخاب کن 

توکلت ب خدا باشه و خودتم صاف و صادق باش (اگرم هستی ک هیچ )تا خدا یکی مثل خودت سر راهت بزاره

فعلا عقد نکن اسم نیاد تو شناسنامه تا بیشتر بشناسیش

خیلی مخفیانه و عادی چکش کن اگه میتونی دنبالش کن عکس بگیر 

زد زیرش نشون بده تموم کن با مردی ک هیچ بویی از مردانگی نبرده نمیشه زندگی کرد ی عمر

چکار کنم یعنی؟

به نظرمبه قول قدیمیا پاتو بذار رو سبد انجیر و بگو کسی که تعهدات زندگی رو نمیدونه بهتره مجرد باشه که راحت به کاراش برسه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیییییییییییلی دل مهربونی داری و ساده ای یکم بیشتر فکر کن ی ازدواج ناموفق داشتی  دیگه نزار باز ...

ساده ک هستم جایی نمیره آخه ک برم دنبالش خودم هم وقت ندارم از هفت سرکارم تا چهار عصر چطور برم اخع،خب من چطوری جلو گذشته اش رو بگیرم،من اصلا آدم بدبینی نبودم با وجود ی شکست دوتا گوشی داره دوتا اکانت اینستا در حالی ک من اصلا اینستا ندارم،در طول روز هم خیلی کم حرف می‌زنیم اخع کارم زیاده ،عصر هم وقت بشه همو میبینیم

به نظرمبه قول قدیمیا پاتو بذار رو سبد انجیر و بگو کسی که تعهدات زندگی رو نمیدونه بهتره مجرد باشه که ...

امروز بهش گفتم ناراحتم گفت کسی تو زندگیم نیس ولی الان ک فکرش میکنم دیشب می‌گفت من از خودم مطمئنم از این ناراحتم ک تو الان بهم ریختی😶😶

امروز بهش گفتم ناراحتم گفت کسی تو زندگیم نیس ولی الان ک فکرش میکنم دیشب می‌گفت من از خودم مطمئنم از ...

نمیدونم والا.ولی بیشتر فکراتو کن.

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یعنی انقد بیشعوره ک پا رو تلاش خودش هم بذاره 😔 آخه خیلی سخت بود روند نامزدی ما

انشالله که خیره.ولی مردا هوس به عقلشون غلبه میکنه 

انشالله که خیره.ولی مردا هوس به عقلشون غلبه میکنه 

خودش میگ اون دختره عاشقش بوده بارها بهش گفتم خط قرمز من خیانتع ،خب اگه عاشق همن من رو چرا مسخره کرده 😔😶

خودش میگ اون دختره عاشقش بوده بارها بهش گفتم خط قرمز من خیانتع ،خب اگه عاشق همن من رو چرا مسخره کرده ...

مردا یکیو میخوان واسه زندگی یکی یا چند تارو واسه ببخش واسه ل ا س زدن

خودم هم همین بهش گفتم 😶

دوستانه میگمبیشتر فکر کن چون مردا راه رام کردن زنارو بلدن

دوستانه میگمبیشتر فکر کن چون مردا راه رام کردن زنارو بلدن

خیلی زبون داره خب،مثلا من عصبیم دارم داد میزنم میگم دیگ بهم زنگ نزن گمشو از زندگیم و این حرفا ی جوری حرف میزنع میبینم آخر کار باز خرم کرده 😶

خیلی زبون داره خب،مثلا من عصبیم دارم داد میزنم میگم دیگ بهم زنگ نزن گمشو از زندگیم و این حرفا ی جوری ...

خردداد ماهیه؟

من اصلا از رو اجبار و عجله و شرایط بد ازدواج نکردم دوسش داشتم نامزد کردم ولی از دیشب حال بدی دارم بدیش اینه توضیحاتش تماما مبهم هی میگ بخدا از فلانی بپرس میدونع اخلاق من چطوریه بدم میاد از این رفتار ها