2777
2789

ما در حال کارای طلاق هستیم

همسرم به جدایی راضی نیست و دوسم داره ولیحاضر نیست اشتباهش رو بپذیره

به اصرار خودش چندتا. مشاور رفتیم وقتی اونا حق رو به من‌میدن و بهش میگن باید رفتارش رو به کمک‌مشاور اصلاح کنه‌میره یه مشاور دیگه میگه این نمیفهمه و کارش خوب نیست و اینا

حالا امروز یه مشاور خودش پیدا کرده و امروز رفتیم پیشش اون حالا بهذاین اعتماد کرده و قول داده جلساتش رو ادامه بده ممشاور بهم اطمینان داد چند ماه بعد همه چیز خوب میشه

حالا نمیدونم چیکار کنم واقعا کسی با جلسه مشاوره میشه عوض شه؟

بیمار نیست که بگی دارو میخوره سه ماه دیگه عمرم رو بذارم؟ 

مشابه من دیدید با نشاوره حل شه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه بخواد درست میشه  اینها موارد خیلی حادی  نیستن خودش بخواد میتونه عوض یشه

آخه مگه اخلاق با مشاور درست میشه؟ یکی افسرده است یکی عصبیه اینا دارو میخورن خوب میشن آدم بیمنطق مگه منطق پیدا میکنه

آخه مگه اخلاق با مشاور درست میشه؟ یکی افسرده است یکی عصبیه اینا دارو میخورن خوب میشن آدم بیمنطق مگه ...

خب ادم اگه بخواد میتونه تغییر کنه 

مثلا اخلاقش زو عوض کنه 

حالا فرصت بهش بده اگه درست نشد یک فکر دیگه کن

مشاوره خانواده_فردی_کودک_ بصورت آنلاین (چت و ویس با مشاور) و به بصورت تلفنی به دلخواه شما،حتی ایام تعطیل

09199541937

درصورت عدم پاسخگویی پیام دهید تا اولین فرصت باشما ارتباط برقرار کنیم✅

جهت اطلاعات بیشتر امضامو بخونین عزیزای دلم

مشاور خانواده👨‍👩‍👦‍👦( اختلافات زوجین،همسرداری،فردی،کودک)ومشاوره حقوقی⚖ در حوزه خانواده(طلاق_مهریه_نفقه_جهیزیه_حضانت_ولایت_قیمومت_نسب_ارث و دیگر مسائل مربوط به حوزه خانواده)مشاوره بصورت آنلاین یعنی چت و ویس در تمامی پیامرسان ها(✅تلگرام_✅واتساپ_✅روبیکا_✅ایتا_سروش✅_بله_✅گپ_✅آیگپ_✅ایمو)📱📞شماره همراه:09199541937.......آیدی در تلگرام و اینستاگرام:       moshavere_onlineee........آیدی در سایر پیامرسان ها: moshavere_onlinee                         حق المشاوره جلسه یکساعته مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦: ۱۹۷تومن        حق المشاوره جلسه سی دقیقه ای مشاوره خانواده بصورت تلفنی👨‍👩‍👦‍👦۱۷۹تومن    حق المشاوره جلسه یکساعته خانواده بصورت آنلاین(ویس و چت)۱۷۹تومن و حق المشاوره تایم نیم ساعته مشاوره بصورت آنلاین:۱۵۹تومن و حق المشاوره جلسه ۱۵ دقیقه ای مشاوره حقوقی⚖ ۱۵۰......تنظیم انواع دادخواست،لایحه،اظهار نامه فقط۲۰۰  تومن......👈پیج اینستاگرام که هرروز کلی نکات آموزشی همراه با روزمرگی هام رو براتون میذارم+ هایلایت رضایتمندی ها و واریزی ها😍:moshavere.onlineee            

برا اخرین بار بهش فرص ت بده

بهش هم بگو این اخرین باره

ولی باز اشتباه کنی دیگ هیچ چیزی نظرم رو عوض نمیکنه و طلاق میگیرم

با نام خدا ❤خب از کجا شروع کنم🤔من یه مامانم که علاوه بر وظایف مادریم👩‍👦‍👦👩‍👦دوست دارم برای هدف هام هم بجنگم😊😎💪الانم دارم تمام سعی خودمو میکنم 🤗خب اولین هدففم اینه ک توبه کنم و محجبه بشم🥰همیشه به این جمله باور دارم که هر چی حست گفت همون میشه🤭👌احساس منم میگه اگ من به خدا نزدیک بشم قطعا خدا برام کم نمیزار👈هدف دومم کاهش وزن🚵‍♀️👈و هدف بعدیم یاد گرفتن یه زبان جدید🇹🇷بزا اینا ک تیک خوردن بقی رو هم بهتون میگم                                           و بزرگترین هدفم اینه ک تمام تلاشمو کنم تا بهترین آینده رو برای بچه هام بسازم😍🥰🧿                                                                                                                                             دوست خوبم ممنون میشم که با اون قلب پاکت💚❤ و دل مهربونت ❤برای عاقبت بخیری بچه هام و رسیدن به ارزوهام دعا کنی😘😊