2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 40 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داری به خودت تلقین میکنی که دوستش نداری ... بعدم میخوای ناراحتیتو پنهون کنی ... از دستش ناراحتی که ز ...

میدونم که مقصرم اکه بهش گیر ندم کاری بهم نداره اصلا اهل دعوا نیست اصلا پرخاشگر میست خودم عصبسش میکنم 

هم پرخشاگرم هم دوسش ندارم خودش باعث شده دیگه نخوام

چرا تو فک‌میکنی چی عصبیت می کنه من کل وجودش شخصیتش احلاقیاتش باب میل و دلم نیست همین باعث میشه بود ونبودش برام فرق نکنه اگه بحاطر جامعه سنتی اطرافم نبود امشب تا صبحم تحملش نمی کردم 

چرا تو فک‌میکنی چی عصبیت می کنه من کل وجودش شخصیتش احلاقیاتش باب میل و دلم نیست همین باعث میشه بود و ...

دیگه فرهنگ جامعه. ما همینه یا باید سوختو ساخت یا باید بگیم گور بابای مردمو خودمونو خلاص کنیم ک بنظرم دومی بهتره چون مردم ک سر زندگیشون ارومن این ماییم ک شکنجه میشیم

دیگه فرهنگ جامعه. ما همینه یا باید سوختو ساخت یا باید بگیم گور بابای مردمو خودمونو خلاص کنیم ک بنظرم ...

من میخام جدا بشم یه بارم‌رفتم خونه پدرم حمایت نشدم مجبور شدم برگردم‌ از طرفی همش میگم چطور تو این جامعه جدا بشم ولی ۸ سال از عمرم باهاش تباه شده دلم‌واسه خودم‌می سوزه مگه چندباز میخام‌زندگی کنم این دومین‌بارس هست که میزنه و میدونم با همین رویه قطعا بار اخرشم‌نیست طرفو دوست نداشته باشی کتکم بخوری خیلس حرفه 

چند بار اقدام کردم هیچ کمکی بهم نکردن

مگه میشه؟ برات دارو تجویز میکنه این هیجانات از حالت  نوسان خارج میشه و حالت خوب میشه.برو تحت نظر باش.بعد یه دوره حالت خوب خوب میشه بدون دارو میتونی به اعصابت مسلط شی.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
مگه میشه؟ برات دارو تجویز میکنه این هیجانات از حالت  نوسان خارج میشه و حالت خوب میشه.برو تحت نظ ...

تنفر از طرفمقابل و چکار کنم بی مسئولیتی و تو قعات بیجاشو چکار کنم زبون نفهمیه و هوش پایینشو کجای دلم‌بزارم 

من میخام جدا بشم یه بارم‌رفتم خونه پدرم حمایت نشدم مجبور شدم برگردم‌ از طرفی همش میگم چطور تو این جا ...

میببنی خونوادت حمایت نمیکنن خودت ی کاری کن مگه مجبوری. عزیزم زندگی ی باره ارزش تحمل کردن غم رو نداره برو ی کاری کن خلاص بشی

تنفر از طرفمقابل و چکار کنم بی مسئولیتی و تو قعات بیجاشو چکار کنم زبون نفهمیه و هوش پایینشو کجای دلم ...

وقتی خودت به حالت ریلکس برسی تازه به خودت میای و میری دنبال درست کردن شوهرت.شوهر من خیلی بدتر بود.دلم میخواست خفش کنم.ولی الان انقد دوسش دارم که دلم نمیاد حتی سرش داد بزنم.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
میببنی خونوادت حمایت نمیکنن خودت ی کاری کن مگه مجبوری. عزیزم زندگی ی باره ارزش تحمل کردن غم رو نداره ...

واسم دعا کن من ۸ سال از عمرم با این ادم تلف شده خودم شاغلم خرج زندگی رو هم میدم‌ ولی جرات جدا شدن و کم کردن یه مفت خور از سر سفرمو ندارم