2777
2789
عنوان

بیایین دلداری

118 بازدید | 21 پست

من امشب باخونواده شوهرم دعواکردم..اولش بچم دوقلوبودن یکیشو به زورازم گرفتن حالا هم که باید بره مدرسه نمیادپیشم.منم امشب دیگ طلسمو شکستموحرفموزدم گفتم شماهابچموازم گرفتین و کاری کردین که ازم فراری شده.بام دعواکردن که چرااینجوری میحرفم...به نظرتون بد کردم؟

فقط میتونم بگم قلبمو چنگ زدن انگار از اول نباید راضی میشدی اونا نگه دارن

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از۳سالگی وقتی جدا شدم بچمو ازم گرفتن شوهرمم گف اشکالی نداره.حالا هم پیشم نمیاد

ای بابا اخه این چه کاری بود کردین؟عجبا...کاش قبلش ار مشاوری روان شناسی میپرسیدین.خیلی بده اینجوری هم برای اون بچه هم اون یکی قلش

چرا قلبتو چنگ زدن.کیا؟

با حرفت و اینکه ب زور یکی از دوقلوهاتو ازت گرفتن 

من احتمال دوقلو زاییم بود عموی شوهرم دوقلو بودن بعد مادرشوهرم مینشست پا میشد میگفت دوتا باشه یکیشو من نگه میدارم اومدم به همسرم گفتم عمرا بدم بچمو ب کسی ۱۰ تاهم باشه خودم نگه میدارم بفدا ک شنیده بود حرف منو میگفت حگخودت التماسم میکنی نگهش دارم 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

فقط میتونم بگم با محبت زباد و خرید زیاد بکش سمت خودت همین 

اگه دیدی نمیدن وکیل بگیر شکایت کن

خخخ.چه وکیلی؟الان بعد۳سال دارن بم میدن ولی بچه نمیاد مث چی ازم فرار میکنه...منم با پدرشوهرم دعوام شد اونم گف داری دلمو میشکنی

خخخ.چه وکیلی؟الان بعد۳سال دارن بم میدن ولی بچه نمیاد مث چی ازم فرار میکنه...منم با پدرشوهرم دعوام شد ...

بگو حلالتون نمیکنم ازتون نمیگذرم 

ظلمه ب قران هم ب تو هم ب اون بچه ی چن شبی تو برو خونشون و با بچه ات بخواب اون طفلی تقصیری نداره مطمءنا اینجور میشد 

بام بدرفتارن نمیتونم برم خونشون

چی بگم پس ی راه داری بچه رو یا با کلک بکشی بیرون یا با کتک و زور