2777
2789
عنوان

بیایین دلداری

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 21 پست
دیگ حتی منم بچمو نمیخام...نمیدونم بامون چیکار‌کردن

نگو اینجوری 

این یکی بچت خوبه باهات؟

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
چی بگم پس ی راه داری بچه رو یا با کلک بکشی بیرون یا با کتک و زور 

انگار گرگم میخام بخورمش...انقد ازم فرار میکنه.منم دیگ بعد۳سال دهنمو باز کردم و گفتم شماها اینکارو کردین.بام دعوا کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار گرگم میخام بخورمش...انقد ازم فرار میکنه.منم دیگ بعد۳سال دهنمو باز کردم و گفتم شماها اینکارو کر ...

خوب کردی 

شاید پشت سرت خیلی بد گفتن 

چی بگم والا اولین موردیه اینجوری میشنوم 

من بودم از لجمم شده بچه رو با زور و کتک و دعوا میکشیدم بیرون از خونه بعدم میاوردم پیش خودم بیش از اندازه محبت میکردم حرف میزدم باهاش تا باهام راه بیاد نیومد هم ب درک بچه باید پیش مادرش باشه 

الی قبول کن خیلی ضعیف عمل کردی هرچقدرم زورت میکردن نباید میزاشتی اینکارو با تو بکنن بابا تو ی مادر بودی 

مادرشوهر من خودش ب اصرار خودش میومد بچه رو میبرد پارک من میگفتم اشکال نداره نوه شه دوست داره ب زنای همسایه نشون بده بعد ب من میگفت زنای همسایه میگن وای چ مادرشوهر خوبی هستی تو عروست ی سافتی هم ک شده استراحت میکنه میگفتم ن مامان اصلا اینجور نیست شما خودت دوست داری میبری وگرنه این بچه اذیتی برا من نداره ...کلا زن نباید نسبت ب بچه اش ساده و مظلوم باشه

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

[QUOTE=211726254]خوب کردی  شاید پشت سرت خیلی بد گفتن  چی بگم والا اولین موردیه اینجوری میشنوم  من ب ...[/QUOTE

اخه من کسی حمایتم نکرد تا بچمو بگیرم دیگ سوختمو ساختم.به مادرشوهرمنم میگفتن چه مادرشوهرخوبی

[QUOTE=211726254]خوب کردی  شاید پشت سرت خیلی بد گفتن  چی بگم والا اولین موردیه اینجوری میش ...

متاسفم واقعا الان جبران کن نزار بچه اونجا بمونه هرکی هم گفت چ مادرشوهر خوبی بگو ی بچه رو ب خاطر خودخواهیش از مادرش جدا کردن بچه ی خودتونو تصور کنید جدا کردن ازتون چ حالی میشید بعد بگین چ مادرشوهر خوبی این دقیقا دوستی خاله خرسه اس خوب بود کمکم میکرد بزرگشون کنم ن اینکه محبت مادر فرزندی رو از بین ببره اون دنیا دین بچه ام و من ب گردنشه 

متاسفم واقعا الان جبران کن نزار بچه اونجا بمونه هرکی هم گفت چ مادرشوهر خوبی بگو ی بچه رو ب خاطر خودخ ...

وقتی گفتم چرا باید بچم ازم فرار کنه داشتن منو میخوردن که چرااینجوری میگم