2777
2789

سلام  لطفا خواهشا اگ انتقاد و نظر هارو نمیتونین  تحمل کنید  نیان .منظورم اینه نیاین  گزارش  بزنین  بهم  دیگ توهین کنید. 

میگن خدا عدال عدالت  داره بنی اگ ی شکلات  ب تو داده ب منم بده 

ولی من میگم خدا  عدالت نداره. ب یگی اصلن نداده به ی دونه داده 

ب یکی  کارخونه شکلات داده

مث زدم  از نظر زیبای داری بگم.

ب منم نه زیبای انچنانی داده   نه خاتواده  نه میتونم  مادر شم

بیماری ژنتیکی هم  نورو فییرو ماتوز هم دارم. از اول  رو پای خودم  بودم تو گوجه چینی زیر نگا مردای ک  یا از رو ترحم  بود یا از رو  خریدار و و و و کار کررم والا 8 من گرو  9 بود

ولی  ب  یگی خاتواده  خوب زیبای پول سلامتی همه رو یجا داده  حالا این وسط شاید دماغش یزرگ یاش مثال زدم ینی مشکلش خیلی کوچیک

خب  پس خدا گفته عدال  این عدالت ینی؟؟؟یگی بیاد منو  قانعه کنه   خواهشا. 

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما نمیتونیم عدالت خدا رو با ترازوی عقل بشری بسنجیم دوست خوبم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
داره منتها ما ناشکری میکنیم از چیزای که داریم لذت نمیبرم چشممون دنبال مال بقیس

من شکر گزارم ولی برن نت راجب نورو  فیبرو بخون.   عدالت ینی برهمه  یکسان بده

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

همیشه شکرگزار خداوند باش و فقط از خودش بخواه... خدا سخاوتش بی انتهاست. شک نداشته باش عزبزم. فقط شکرش رو به جا بیار لطفٱ

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

خدا عدالت داره این بنده هان ک بی عدالتن

اگه همه چی اونجور ک خدا بگه پیش بره 

پولدارا خمسشونو بدن اصلا فقیری میمونه؟! قطعا ن

الان سرمایه دست یه عده خاصه 

ن ایران همه جا

شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم           هشدار1: اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار. 

عدالت خدا اصلش توی اون دنیا مشخص میشه بنظرم...ما جای خدا نیستیم که شرایط و احوالات کسیو بسنجیم چه خوب چه بد باشه طرف...اگر کسی تو این دنیا خیلی مشکل و سختی ببینه خداوند قطعا اون دنیا میدونه چطور براش جبران کنه...فقط باید از لطف خدا نا امید نشد❤

سلنوفیل:کسی که عاشق ماه است🤗🌙
هیچی این دنیا رو عدالت نیس

خب هم نظر دارم  والا  بخدا  عدالت نیس. من شرکت کار میکردم. دختر صاب شرکت 206 برد بود او قرعه کشی  بانگ ب ی ورشم نبود . اوق همون ماشین برا من  در میومد  سر از سجده  بر  نمیداستم

ما یه معلمی داشتیم میگفت بله خدا عادل مثلا یه بچه با یه شکلات به اندازه ای خوشحال میشه ک یه نفر با یه ماشین خوشحال میشه نمیدونم نظرش چقدر درست هست ولی ب نظر من این دنیا عادلانه نیست شاید منظور از عدالت اون دنیا باشه 

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤

خدا عادله 

اما این دنیا عادلانه نیست 

برای اجرای عدالت که به دنیای دیگه نیاز داریم 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

هرچیزی حکمتی داره من نوعی با عقل خودم نمیتونم علتها رو درک کنم من در برابر عظمت خالقم ذره ای بیشتر نیستم و برای هرچیزی که بهم داده شکر میکنم و بابت چیزایی که بهم نداده صبر میکنم مطمئنم سهم من در حال حاضر همینه خودم رو باکسی مقایسه نمیکنم چون خدای من خدای اون هم هست حتما صلاح دونسته و به اون بیشتر داده و سهم اون برای من نیست 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم