2777
2789
عنوان

خرید🤩+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 121 پست
کانسیلر و پرایمر چیه؟خیلی بده من نمیدونم😁

ن گلم کجاش بده من خیلی چیزارو نمیدونم

کانسیلر واسه ایرادای زیرچشمِ مثه پوف تیرگی گودی...پرایمر پوست و مخملی و یه دست میکنه منافذ و میبنده

هیچکدوم درمانی نیس فقط ارایشیه

من همیشه با حرف همه موافقم.چون این تنها راهیه ک باعث میشه اونا دیگه ب حرف زدنشون ادامه ندن🙃

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارکه اسی چقد ارزون هست قیمتا کرم پودر دوسه سال ۹۸ ۲۳۰ تومن بود از کجا گرفتی 

يادش بخير سال ٩١كه دلار حدود هزار تا ١٥٠٠ تومن بود كرم پودر دوسه مدل مينرال ميخريدم پنجاه هزار تومن به قيمت دلار هم باشه بايد الان حدود يك تومني باشه 

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

چرا دیگ توضیحات نمیزاری😁

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

واااااو

اسمش چیه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
ن گلم کجاش بده من خیلی چیزارو نمیدونم کانسیلر واسه ایرادای زیرچشمِ مثه پوف تیرگی گودی...پرایمر پوست ...

اهان، مرسی، بپرایمر مثل پنکیکه؟

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

منم یه ضدافتاب درنا لیفت دارم خیلی خوبه😁کرم پودرم هست

امروز منم خرید کردم 😏😏

سیب و لیمو شیرینو گلابی و قارچ گرفتم⁦🤦🏻‍♀️⁩😑

با یه لوسیون بدن😏 بله ⁦🤦🏻‍♀️⁩😂😂

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌