2777
2789
عنوان

خرید🤩+عکس📸

| مشاهده متن کامل بحث + 2292 بازدید | 121 پست

دیگه عسک نداری🙄🙄

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کرم ضد آفتاب شون ۷۰ تومن

خیلی سبکه و خوبه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
امروز منم خرید کردم 😏😏 سیب و لیمو شیرینو گلابی و قارچ گرفتم⁦🤦🏻‍♀️ ...

گلابی کیلو چند؟😁

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
گلابی کیلو چند؟😁

۴۸ بود دلم نیومد نگیرم شوهرم دوست داره

۴۸ بود دلم نیومد نگیرم شوهرم دوست داره

نوش جونتون

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
جفتشون ۶۰

این قیچی زود کُل میشه باید دسته رنگی میگرفتی

آخ جون عکس  من باز کلمه ی عکس و تو عنوان دیدم قیافه م اینطوری شد :

😂😂😍😘

میگن :  دلت هر وقت برای کسی تنگ شد :  نگاش کن!  نبود  صداش کن!  نشنید  دعاش کن . . .
نوش جونتون

فدات عزیزم 

ان شاءلله همیشه جیبتون و سفرتون پر برکت باشه 🌹