2777
2789
عنوان

میترسم خودمو بدبخت کنم بیایددد

190 بازدید | 7 پست

خیلی اذیت شدم این مدت اما اینکارش باعث شد قید همه چیزو بزنم خیلی مهربون بود و قربون صدقم می‌رفت اما همیشه می‌گفت تو خیلی حساسی تا اینکه چندروز با چند نفر توریست عراقی می‌رفت بیرون که واقعا آدمای درستی نبودن یکیشون یه زن متاهل بود که بهش گفته بود اگه شوهر نداشتم با تو ازدواج میکردم غیر از اون همش با مردای دیگه شوخی های ناجور میکرد وقتی بهش زنگ میزدم میومد قطع کنه حالا می‌گفت به شوخی صدای قهقهه هاش خیلی بلند بود یکیشونم یه دختر مجرد هی از چهرش تعریف کرده بود و گفته بود دنبال یه پسری مثل تو هستم اینارو خودش برام گفت که واقعا وقاحته بعد از اون من خیلی حالم بد شد شب بدنم از غصه می‌لرزید داشتم نابود میشدم استرس اضطراب غصه بهش گفتم دارم عذاب میکشم لطفاً با اینا نرو بیرون من خوشم نمیاد با همچین آدمایی بری بیرون اما اصلا به حرفم اعتنا نکرد ارتباطشم با دخترا حفظ کرد درحالی که من بهش گفتم داری نابودم می‌کنی ازش دورم برای همین نمی‌تونستم برم اونجا و حقشون بذارم کف دستش حالا امروز که بهش گفتم کات دیگه نمیتونم تحمل کنم تازه از من طلبکار شده میگه من که کاری نکردم و چیزی نبوده تو بدبین و حساسی منم گفتم مشکلم اینه که به حرفم اهمیت ندادی یعنی یه بیرون نرفتن انقدر سخته که من بخاطرش ناراحت باشم همش خودشو توجیه کرد و همه چیزو انداخت گردنم الآنم همش دارم فکر میکنم نکنه اشتباه کردم از بس بهم حرف زد گفت تو بدبینی تو مریضی بنظرتون واقعا من کارم اشتباه بوده.؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز جدید تعریف کردی😐تو قبلی نظرمو گفتم

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

نه گلم اشتباه نکردی اون بی ملاحظه هست شما هم حساس موضوع هر چی باشه مهم اینه به خواسته هات بی توجه هست لااقل نبابد بیاد تعریف کنه بهترین کاروکردی افرین به شجاعتت

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

خیلی مکاره عزیزم کار درستو کردی مردا  همینن هیچ وقت نمیگن منم مقصرم  که از بزدلیشونه 

🌻 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا 🌻                                               دوت دیریام 🌊😎