2777
2789
عنوان

نژاد ترک

| مشاهده متن کامل بحث + 3652 بازدید | 33 پست
نه کاملا برعکس به عنوان یه روس میگم نیست اتفاقا میگن که روس نیستین،ولی مردم خوبی هستن توی کشور اذیت ...

عزیزم منظورم مردم روس نیست منظورم دولت شوروی هست اگه سرچ کنید «روس سازی» متوجه میشید حتی این اسامی ازبک و قزاق و قرقیز حتی آذری توسط استالین ایجاد شدن برای اینکه از این کلمه ترک میترسیدن نکنه اینا متحد بشن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم منظورم مردم روس نیست منظورم دولت شوروی هست اگه سرچ کنید «روس سازی» متوجه میشید حتی این اسامی ا ...

شوروی هم همین بوده یک مردم نیستن ولی تو سرزمین روسیه زندگی میکنن دولت اجازه داده جزو اقوام اصلی نبودن قبل هم نبودن 

🇮🇷🇷🇺

ویکی پدیا منبع نیست چون شماهم مبتونین ویرایش کنین،برا اساس کتاب تاریخ خودمون و فرهنگ مردم جواب دادم و اونجا هم حتی گفته شده اقلیت،ارمنی هاهم اقلیت ایران هستن ولی ایرانی نیستن ترک های روسیه هم همینطور

🇮🇷🇷🇺
ویکی پدیا منبع نیست چون شماهم مبتونین ویرایش کنین،برا اساس کتاب تاریخ خودمون و فرهنگ مردم جواب دادم ...

این لینک رو کپی کنید تو گوگل سرچ کنید بخونید

https://www.britannica.com/event/Russification

این لینک رو کپی کنید تو گوگل سرچ کنید بخونید https://www.britannica.com/event/Russification

اینو دیدم کتاب تاریخ ما اون هارو به عنوان مهاجر میشناسه چه زمان شوروی چه الان،به عنوان قومی که تو کشور بودن ولی جزو اقوام لوکال روسیه نیستن و جزو مردم مهاجر میگن که تو کشور اجازه دارن بمونن چون دولت شوروی گرفته

🇮🇷🇷🇺
این عکس عکس یکی از شاهان شاه عثمانی هستش اگه قیافه و رنگ پوست رو معیار قرار بدیم اصولا باید ایشون و ...

راجب این عکسی هم که گذاشتین تا جایی که من میدونم ottoman empireزن های روسیه و ایتالیا رو گرفتن از الکساندر لروسا به اونور،به عنوان برده گرفتن و فرزند هاشون هم حاصل همینن پس فرزندشون میتونه سفید پوست باشه ربطی به اب و هوا نداره

🇮🇷🇷🇺
اینو دیدم کتاب تاریخ ما اون هارو به عنوان مهاجر میشناسه چه زمان شوروی چه الان،به عنوان قومی که تو کش ...

درسته سیاست های شوروی اینطوری بود که اقوام رو تو کل کشور پراکنده میکرد قدرتشون از بین بره دیگه فکر استقلال طلبی نکنن الان که شوروی از بین رفته فقط اونایی که پراکنده کرده تو خاک روسیه موندن بهشون میگن مهاجر بعضیام مثل تاتار ها نتونستن استقلال بگیرن و همون طوری مونده

راجب این عکسی هم که گذاشتین تا جایی که من میدونم ottoman empireزن های روسیه و ایتالیا رو گرفتن از ال ...

اینا قوم تاتار یه شاخه از ترکان هستن همون‌طور که میبینین چون موقعیتشون اینور دریای خزره کاملا سفیدپوستن مثال ها زیاده

اینا قوم تاتار یه شاخه از ترکان هستن همون‌طور که میبینین چون موقعیتشون اینور دریای خزره کاملا سفیدپو ...

اگر کازان رفته باشین میبینن بینشون بور و رنگی هم هست اما اکثرا Mongolian هستن،در مورد اکثریت صحبت میکنیم نود درصد اون شهر ها نیستن،ازدواج صورت گرفته ولی اینکه بگیم سفید پوستن نیستن شبیه ترکمن های ایرانن،ولی بر عکس شهر ما کراسندور وقتی میرین تفاوت رو متوجه میشین،شوروی اینوید کرد و گرفت ولی خود مردم لوکال روسیه حساب نمیشن نه بر اساس کتاب نه مردم !منبع من کتاب آمریکایی نیست روسی هست

🇮🇷🇷🇺
اگر کازان رفته باشین میبینن بینشون بور و رنگی هم هست اما اکثرا Mongolian هستن،در مورد اکثریت صحبت می ...

این عکس عکس سلطان اول عثمانی هست رهبر ایل ترک اوغوز قایی و بنیانگذار امپراتوری عثمانی عثمان اول و همون‌طور که می‌بینید سفیدپوست هست

اگر کازان رفته باشین میبینن بینشون بور و رنگی هم هست اما اکثرا Mongolian هستن،در مورد اکثریت صحبت می ...

اینم نقاشی از ارطغرل غازی پدر عثمان اول و خان ایل قایی هست قبل از ازدواج خاندان با شخصی غیر ترک همون‌طور که دیده میشه کاملا سفیدپوست