2777
2789
عنوان

نژاد ترک

3647 بازدید | 33 پست

هرچی سوال در مورد نژاد ترک دارید بپرسید یا آریایی ها؟ اینم بگم ک ترک ها فقط ایران و ترکیه نیست 

۱۷۰ میلیون ترک تو جهان هست : روسیه . چین . مغولستان . افغانستان . عراق . ایران . ترکیه . آذربایجان . 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ترکی کشورهای دیگه هم نژاد ترک دارن دیگه 😐

منظورم  اینه   من  شنیدم  ترک  های  ایران  قبلا فارسی  صحبت  میکردن  و  طی  یه  حمله  و جنگ  به  ایران  زبانشون  عوض  شده  و  ترکی  صحبت  کردن  ..  

یعنی  نژاد  آریایی  و  ایرانی  اصیل هستند  ‌...  

ترک  های  کشورهای  دیگه (البته  غیر  آدربایجان)  طبیعتا  نژادشون  با ترک  های  ایران  تفاوت  داره  .. 

منم شنیدم ترکای همدان ایرانی نیستن  البته مطمئن نیستم

نه  ترک  های  ایران  ایرانی  هستند و  قبلا  فارسی  صحبت  می‌کردند 

زبانشون  به  ترکی  تغییر  کرد  

.. بازم  شاید  اشتباه  باشه  من  اینطوری  شنیدم  

ما خودمون ترک تبریز هستیم ولی تا حالا به این چیزا  رو نشنیده بودم

خوب  الان  اینکه  میگن  زبانشون  عوض  شده  درست  نیست ؟  

یعنی  از  زمانی  که  تبریز  و  اردبیل  و  ... بوده  ترکی  صحبت  می‌کردید؟  

یعنی  اصالتا  ترک های  ایران،  ایرانی  نیستند ؟

نه  ترک  های  ایران  ایرانی  هستند و  قبلا  فارسی  صحبت  ...

بله درسته ترک های اصیل از سمت شرق آسیا اومدن ترک اای ایران ترک نیستن اذری هستن یا .... خراسان اینا فقط ترک زبان شدن و اینکه ترک های اصیل چشم های بادامی تر دارن

بله درسته ترک های اصیل از سمت شرق آسیا اومدن ترک اای ایران ترک نیستن اذری هستن یا .... خراسان اینا ف ...

وا این چ سمی بود من دیدم 

حتما خودت و آذری میدونی 😂😂😂

ایران ۱۳۰۰ سال قبل مورد حمله اعراب قرار گرف عرب زبان نشدن 

اونوخ چطور شد آذربایجانیها   طی هجوم ترک ها یدفه زبانشونو بوسیدن گذاشتن کنار؟؟

میگن  ترک  های  ایران  اصالت  ایرانی  دارن  و  زبانشون   ...

جالبه بدونین تو روسیه و چینم به ترکای تو مرزشون میگن شما ترک نیستید روس و چینی هستید ترک زبان شدید اینا همشون روش های کنترل و تضعیف قومین آخه این ترکای اصلی کجان همرو تورک کردن خودشون منقرض شدن در اصل ترک ها قومی نیستن که زبانشونو تحمیل کنن حتی تو تمام حکومت هایی که ترکان تو سرزمین های دیگه ایجاد کردن زبان رسمیشونو زبان اون سرزمین گذاشتن تا مبادا زبان و فرهنگ اونجا تخریب بشه گول این سیاست هارو نخوریم (به عنوان یه ترک اردبیلی)

جالبه بدونین تو روسیه و چینم به ترکای تو مرزشون میگن شما ترک نیستید روس و چینی هستید ترک زبان شدید ا ...

نه کاملا برعکس به عنوان یه روس میگم نیست اتفاقا میگن که روس نیستین،ولی مردم خوبی هستن توی کشور اذیت نمیکنن

🇮🇷🇷🇺
بله درسته ترک های اصیل از سمت شرق آسیا اومدن ترک اای ایران ترک نیستن اذری هستن یا .... خراسان اینا ف ...

این عکس عکس یکی از شاهان شاه عثمانی هستش اگه قیافه و رنگ پوست رو معیار قرار بدیم اصولا باید ایشون و تمام شاهان سلجوقی و مردم ترکیه زردپوست می‌بودن ولی همگی سفید کامل هستن دلیلشم اینه رنگ پوست ربطی به نژاد نداره بلکه به آب و هوا ربط داره همون طوری که افغان ها زردپوستن اینور دریای خزر آب و هواش جوریه مردمش سفیدپوست میشن اونور زردپوست