2777
2789

بچم اسفند بدنیا میاد نهایت هوا تا بعد از عید سرد باشه. سایز دو هایی که گرفتم چنتاشون مخمل و گرمن میترسم نشه تنش کرد

دنیا به کام دیویدشونه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شهرتون گرم نباشه که میتونی تنش کنی 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

سایز صفر نورادی تا نهایت دوماهگی 

سایز یک، سه تا شش ماه

سایز دو از شش تا نه ماه هست 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹
سایز دو معمولا همون ۷ ماهگی میشه پوشوند  اگه بچت درشت هم باشه آستیناشو ک تا بزنی میشه عید هم پ ...

والا خودم که هیچی نمیدونستم خواهرمو بردم اون برگشت کقا بچه های من سایز یک دو هفته اول فقط تنشون کردن!

تازه بچه هاش ریز هم بودن

دنیا به کام دیویدشونه...